Klaar

Profiel Klaar

   
Zo snel mogelijk online!

Weetjes

Leeftijd: 40 jaar
Beroep: Kunstenares
Zat in expeditie: jaar 2004

Quotes

"Kamphoofd... Ik kan alleen maar hopen dat ze mij niet alleen maar als een irritante, autoritaire tut zien." Klaar hoop stilletjes dat de dames haar niet herkennen. (aflevering 2)

Patricia probeert duidelijkheid te krijgen van Klaar: "Mogen wij ook op jou stemmen." Maar ze krijgt duidelijkheid op zijn "Klaars": "Je mag het proberen, maar het is net zo als om regen dansen. Ik ben een stuk gereedschap. Dus net zoals je een pannetje hebt gekregen, heb je ook mij gekregen." (aflevering 2)
 
Ernst Paul vraagt aan Klaar wat haar indruk is van de mannenmaaltijd en zij antwoordt: "Je zou bijna zeggen dat overdaad schaadt hè." (aflevering 2)

Helaas moet Suzanna vertrekken wegens rugklachten, maar dat brengt toch ook wel een voordeel met zich mee. Klaar vertelt: "Ik vind het ontzettend jammer voor Suzanna dat ze zo moet gaan, maar het is ook geen drama want er moest toch iemand weg, en eigenlijk is iedereen natuurlijk ook wel blij zo van nou hoeven we die beslissing niet meer te nemen, zijn we daar vanaf." (aflevering 2)
Klaar wil duidelijke afspraken met Saron maken: ’Het lijkt of je het wel fijn vind om zwak te zijn.’
Saron: ’Écht niet’
En even later, als Saron het niet meer droog houdt: ’Dit is het láátste traantje hè, Ik verbied het je!’ (aflevering 3)
Klaar houd er een boeiende filosofie op na: "We zijn klaar om te strijden. Het kippenhok heeft de vorige keer ook de overwinning meegenomen. Dus tis niet zeggen dat je met een kippenhok niet wint." (aflevering 4)

"Dit was eigenlijk totaal demotiverend. Die mannen waren als hazen over het hek." Klaar zal weer even op zoek moeten naar de juiste spirit. (aflevering 4)
Klaar ziet niet veel in lootjes trekken: "We gaan lootjes trekken? Ik denk ja natuurlijk gaan wij geen lootjes trekken, want wat heb ik daaraan? Dan zit ik straks met allerlei grofvuil opgescheept. Wietske is te dun, Linda is te lastig. Dus eigenlijk komt mij die vriendschap ontzettend goed uit, want nu kan ik met een gerust hart zeggen jullie hebben het ook goed." (aflevering 5)

Klaar is zeer verbaast dat de verdeling van de dames zo makkelijk verloopt: "Ja zeggen ze fantastisch. Men bek viel open. Ik had alles kunnen voorbereiden aan spel en drama, is niet nodig het gaat gewoon vanzelf. Precies de zwakke schakels blijven achter... en ze zijn er bij mee... af en toe heb je echt wind mee." (aflevering 5)

Michelle: "Klaar, wil je alle mango`s gewoon meenemen?"
Klaar: "Ah joh, gewoon voor te lachen, voor de bloody gein." (aflevering 5)

"Wilde ik mango`s achterlaten? nee, waarom? Ik bedoel het is 10 minuten lopen en dan heb je er 200. Dus het lijkt mij, als je de hele dag niks gedaan hebt, dat je wel eeeventjes 10 minuten krachtinspanning kan leverenom 200 mango`s te gaan plukken... niet eens plukken... rapen." Klaar ziet geen reden om mango`s achter te laten. (aflevering 5)
Koen krijgt de eerste stok te pakken. Klaar is verbijsterd: “Koen had ik nou niet onder de meest evenwichtige mensen geschat.” (aflevering 6)
Klaar en Robin doen boodschappen in Panama City. Ze kopen allerlei lekkere dingen, zoals cola, gin, chocola e.d. En ze kijken er al naar uit dat ze de kandidaten vol kunnen stoppen.
Klaar:
”Zich dan misselijk voelen, maar niet kunnen stoppen…” (aflevering 7)
Tijd voor het samensmeltingsfeest. Klaar: ”Jongens, wat mag ik jullie áánbieden?” (aflevering 8 )

Klaar mag ook een extra stem uitdelen. ”Bernadette, omdat jij zo verschrikkelijk veel capaciteiten hebt ga ik het aan de runner-up geven!” (aflevering 8 )

Artikelen

Hier komen artikelen over Klaar

Geef je mening over Klaar op ons forum!