Linda

Profiel Linda

"Als het niet gaat volgens mijn plannetje, dan kan ik best wel snel uit de hoek komen"

Een bloedfanatieke meid, die Linda. Niet alleen beoefent ze zelf de tennissport, ze geeft er ook les in!
Ze heeft veel vriendinnen, dus of ze op de eilanden ook vrienden maakt ligt voor de hand. Maar haar winnaarsmentaliteit kan verkeerd worden opgevat.
Confrontaties liggen dus op de loer..

Weetjes

Leeftijd: 23 jaar
Beroep: Tennislerares
Neemt mee op expeditie: mp3-speler

Quotes

Linda: "We hebben een voorsprong en ik zie al die mannen met koffers en hele grote tassen. Dat is wel een beetje dom vonden wij, allemaal. Beetje belgen wel." (aflevering 2)
Bij linda loopt het water al in haar mond: ’Zo’n lief klein , levend biggetje, die je normaal bij de kinderboerderij aait, allemaal schattig.. en nu heb je zoiets van.. dat kan wel eens mijn eten zijn!’ (aflevering 3)

De dames krijgen een spoedcursus ‘model zijn’ van Olga. Saron heeft geen zin, waardoor Patricia weer geirriteerd raakt: ’Kom op! We komen straks in de Playboy, dan moeten we wel met zn allen geoefend hebben!’
Waarop Linda, met een big smile, inhaakt: ’De ‘Robinson-chicks’, toch?’ (aflevering 3)
Linda zakt bijna door de hangmat heen: “Zie je, ik ben aangekomen hier, dat kan niet anders”(aflevering 6)
Linda: ”We waren er in no-time en toen hadden ze nog geen vuur.” (Bernadette krijgt maar geen vuur gemaakt.) (aflevering 7)
Linda is even de weg kwijt als ze in het sjieke hotel binnestappen: "Ik durfde mijn spullen niet op de grond te zetten. Ik sta daar met mijn spullen, zo van, mag je dat hier zo op de grond zetten?" (aflevering 9)
”EP haalt dat ding omhoog, en ze blijft gewoon staan! Dwarse pubers” Het kreeftje van Linda heeft een koppig karakter. (aflevering 11)

Linda ziet de boterham met pindakaas: ”Ik had ‘m al op voordat ik ‘m zag (aflevering 11)

“Ik had wel zoiets van.. dat me hand vanzelf ging.” Linda kon zich niet bedwingen. (aflevering 11)
Lenny wil er natuurlijk wel goed uitzien voor vriendin Pieternel en vraagt aan Bernadette: "Zit mijn haar wel goed?" Waarop Linda antwoordt: "Je had je alleen een beetje moeten scheren." (aflevering 12)

"Vanaf het moment dat ik er af donder, weet ik dat ik geen immuniteit heb. Dus vandaar dat ik ook een beetje pissig ben, op mezelf." Linda weet, dat het voor haar een enkeltje isla Monte gaat worden op de komende eilandraad.  (aflevering 12)
Koen is heel boos op Linda omdat zij haar geliefde wel heeft gezien en hij niet “Hier voor ga ik je haten, Linda.” (aflevering 13)

Artikelen

Hier komen artikelen over Linda

Geef je mening over Linda op ons forum!