Olga

Profiel Olga

"Big boobs, blond hair.. What is she doing here?"

Olga ruilt Glamour en glitter om voor witte stranden. Schijn bedriegt bij Expeditie Robinson, maar Olga wil nu wel eens weten hoe ze overleeft tussen ongedierte en ander gespuis.
Als model heeft Olga al op de cover van verschillende mannenbladen gestaan en ze is zelf een keer playmate van het jaar geweest!
Gelukkig zitten de mannen en vrouwen apart..

Weetjes

Leeftijd: 25 jaar
Beroep: Model
Neemt mee op expeditie: dagboek

Quotes

‘Mannen zijn sterker, maar wij zijn slimmer. We go for it!’ Olga is, met de rest van het vrouwenteam, zeker van de overwinning. (aflevering 3)

De proef begint.
Evi:
’Werner, alles oké?’
Werner: ’Tot nu toe wel’
Evi: ’Olga, lig je goed?’
Olga: ’Perfect!’ (aflevering 3)
Olga wil weten wat er allemaal in een vis zit. Ze vraagt aan Bernadette: ”Wat is dát?” (aflevering 6)

De dames van kamp Zuid, dat een aantal proeven na elkaar heeft verloren, twijfelen aan de mannen. Klaar: ”De mannen die hier nu zijn, zijn eigenlijk op een soort denkvakantie, om naar hun leven te kijken.”
Bernadette: ”Ze zijn wel lief, maar je wint er de oorlog niet mee.”
Olga: ”Je moet gewoon een ‘killer-mentality’ hebben.” (aflevering 6)

Olga mag Bert niet: ”Ik vind Bert wel vervangbaar. Wat kan hij dat wij niet kunnen? Stiekem haakjes verstoppen?” (aflevering 6)
”People, be sweet to me!” Aldus Olga, die de extra stem in de pocket heeft. (aflevering 8 )

Olga heeft een beetje teveel gegeten: “Ik voelde met net als een ballon.” (aflevering 8 )

”Noord tegen zuid, *boem*, één voor één geliquideerd” Olga is pisnijdig over het gedrag van voormalig kamp noord. Als Ignazio zegt dat ze alleen maar onrust stookt, is de maat vol: ”Nee, er is geen onrust. Morgen zit je hier rustig zonder mij. Dus mag ik praten, of moet ik permission vragen?” (aflevering 8 )

Olga praat nog even na met Evi nadat ze is weggestemd. Als Evi vraagt of ze teleurgesteld is, blijkt dat dat niet zo is. Olga: “Ik had geen tactiek, ik zei tegen hun: It’s not you playing the game, the game is playing you. Ignazio noemt het naïef, ik noem het naïef als hun denkt dat je meer dat je een maand van te voren Expeditie Robinson kunt voorspellen.” (aflevering 8 )
"als ik op de boot zit probeer ik te gokken welk eiland het wordt. We komen bij een klein eiland en ik hoop dat het niet dat eiland wordt, maar toch varen we naar dat eiland toe." Olga wordt naar haar eiland gebracht en ze gaat op onderzoek uit: "Ik begin gewoon te wandelen, want ik zie dat het eiland maar klein is. dus ik wil meteen weten wat er aan de andere kant is, wat voor bomen, wat voor rotsen." Haar conclusie: "Alleen rotsen, geen strand. Ik kan niet zeggen dat het meeviel, het viel tegen, wat nu? Ik kan geen vuur maken, ik kan geen bed maken, ik eet geen slakjes, dus ik had zoiets van: mag ik weg?" (aflevering 9)

"Ik heb nog nooit van mijn leven vuur gemaakt. In het boekje stond: een klein beetje touw en kleine takjes, en dan ga je met die stick heel snel en hard. Dat doet pijn aan je vingers en dan zie je van die kleine vonkjes opspringen. Je ziet rook maar het brandt niet. Olga merkt dat het uit een boekje makkelijker lijkt dan het in de praktijk is. (aflevering 9)

"Wat kunnen simpele dingen je gelukkig maken: Droog weer, de geur van vuur, de koekjes die ik elke ochtend maar van bloem, zout, water en een beetje olie. Geen haast, geen auto`s, geen mobieltje, geen e-mails. Peace. Olga voelt zich happy op Happy Day. (aflevering 9)
Koen komt met een bos bloemen aan per boot:”Schattebout!!!”
Olga:”Gentleman as usually.” (aflevering 10)

Olga:”Ja, ik baal ervan dat jij er bent. Ik had het naar mijn zin alleen.” (aflevering 10)

Olga:”Je Nederlands versta ik echt niet. Misschien hebben we daarom geen ruzie.” (Olga heeft moeite met Koen’s Antwerps dialect) (aflevering 10)
“Hij is wel het slachtoffer van zn eigen afspraakje” Olga doet een schot in de roos. (aflevering 11)
"Ik zit hier al 11 dagen en er komen geen verrassingen. Ja, Koen was mijn verrassing, maar voor de rest is er niks hier. Beetje saai." De verveling slaat toe bij Olga. (aflevering 12)
Het werd Olga allemaal eventjes te veel “Als jij niet weg loopt dan loop ik gewoon weg.” (aflevering 13)

Olga is nog steeds boos op Wietske omdat zij haar eruit had gestuurd “Praat jij tegen een boom? Ik denk het wel.” (aflevering 13)

Olga ziet in dat het niet Linda’s schuld is dat zei eruit is gestemd “Zij is niet schuldig, ze zijn allemaal schuldig.” (aflevering 13)

Artikelen

Hier komen artikelen over Olga

Geef je mening over Olga op ons forum!