Patricia

Profiel Patricia

"Vrouwen onderling zijn veel gemener tegen elkaar dan mannen onderling"

Patricia is een harde werker. Samen met haar ouders werkt ze in de Rotterdamse havens en werkt daar op de kolenhavens. Ze ziet Expeditie Robinson al een echte uitdaging en gaat er alles aan doen om te winnen!

Weetjes

Leeftijd: 28 jaar
Beroep: Havenarbeidster
Neemt mee op expeditie: duikbril

Quotes

"Ik had wel trek in die pizza, maar die gids is beter, want die kan je toch dingetjes leren op het eiland, die een pizza niet kan vertellen." Patricia is uiteindelijk toch wel blij met de keuze van Klaar. (aflevering 2)
Patricia spreekt de rest moed in: "Je hoort de mannen en er stroomt ook allemaal adrenaline door je heen. Je moet gewoon vast houden dus je roept: Hou vast!, hou vast!, hou vast! ja , meer kun je niet doen. (aflevering 4)

Saron wenst iedereen welterusten:"Ga lekker dromen van de overwinning." Iedereen wenst ook Saron mooie dromen maar dat zit er niet in:"Nee, Ik ga waarschijnlijk de hele nacht nog die cijferreeks dromen. Dat zit er zo dik in. Zo ben ik wel."Patricia weet al waar ze over gaat dromen:"Ik denk dat ik nog steeds over een lekker broodje kaas ga dromen." (aflevering 4)

Artikelen

Hier komen artikelen over Patricia

Geef je mening over Patricia op ons forum!