Robin

Profiel Robin

   
Zo snel mogelijk online!

Weetjes

Leeftijd: 31 jaar
Beroep: Psycholoog
Zat in expeditie: jaar 2003

Quotes

Robin is weer in zijn element: "Fantastisch hè, hier ben ik weer. De bedoeling is dus dat ik met mijn ervaring, wat dat ook moge wezen, de in mijn ogen meest geschikte expeditieleden naar de samensmelting loods." Hij vervolgt: "Voor mij is het totaal anders dan de vorige keer. Omdat ik hier de vorige keer voor het spel was en nu niet. Met andere woorden: ik doe mee maar, ik doe ook niet mee." (aflevering 2)

"Maar ik had wel door, toen de mangomousse op tafel kwam, die was zo lekker, dat wij het onderdelft moesten spitten." Robin ziet de winst aan zijn neus voorbij gaan. (aflevering 2)
Robin geeft zijn visie:"Ik heb altijd al gevonden dat Koen het moelijk vind het westerse los te laten. Die denkt nog altijd ongelofelijk westers." (aflevering 4)

"Ik vind dat we even moeten stagediven. een, twee, drie spring!"Robin leert Curd en Bert de korste weg door de bosjes. (aflevering 4)

"Ik denk dat er een hele fijne klik met Klaar kan komen. Dat wens ik je wel toe." Robin spreekt achterblijver Werner moed in. (aflevering 5)

Robin laat geen misverstand bestaan: "Ik heb heel leuk afscheid genomen van Werner. Van Koen wat minder leuk, maar het was ook niet de bedoeling dat dat leuk zou zijn." (aflevering 5)

Artikelen

Hier komen artikelen over Robin

Geef je mening over Robin op ons forum!