Wietske

Profiel Wietske

"Ik weet hoe ik leiding moet geven"

Muzikale Wietske staat graag op de planken. Ze heeft de leiding over haar eigen band en ook thuis is Wietske de baas.
Je nagelverzorging kan je ook aan haar overlaten, ze heeft een eigen nagelstudio!
Ze weet nog niet wat ze van de expeditie moet denken, maar heeft er wel veel zin in!

Weetjes

   

Quotes

"Ik hoor op een gegeven moment gekreun van de mannen. En ik weet dat als mannen gaan kreunen, dan zitten ze op het eind." Wietske ruikt de overwinning. (aflevering 4)
"We gaan winnen omdat we heel strijdvaardig zijn geworden. Zeker door bepaalde elementen die ons niet aanstaan zoals: bijlen weg, mango`s weg. We gaan ervoor met zijn allen." Wietske zoekt revange. (aflevering 5)
”Die modder kan me niks schelen, als ik maar niet uitglij” Wietske wil niet kopje-ondergaan in de poel. (aflevering 6)

“Wokfondue á la Robinson”, aldus hongerige Wietske. (aflevering 6)

Wietske en Curd kunnen het goed met elkaar vinden. Curd vindt dat ze goed haar best doet. Wietske: ”Meester? Heb ik goed mijn best gedaan?” (aflevering 6)
”Als je de tafel ziet denk je gelijk van..’wauw’. Mijn mond liep direct vol met speeksel. “ Wietske staat te watertanden bij het zien van al dat lekkers. (aflevering 8 )
"Voor mij staat Lenny en achter mij komt Koen. Dus ja, ik maak me op dat moment best wel zorgen." Wietske heeft weinig hoop de proef te winnen. "Op dat moment bedenk ik een tactiek: Stil blijven staan!" (aflevering 9)
”Als je teveel prijzen voorbij ziet gaan heb je straks niks!” Wietske gaat nu toch ook eens bieden. (aflevering 11)
Wietske wordt naar Isla Monte gebracht: "Ik zit op die boot en op een gegeven moment zie je een eilandje echt in de middle of peeping nowhere. En ik denk van ow mijn hemel. Ik ga toch niet op die rots zitten? Ik spring er na 2 dagen af, echt waar!" (aflevering 12)

Artikelen

   

Geef je mening over Wietske op ons forum!