Expeditie Robinson 2006 - Quotes

 

maud
Wietske wordt naar Isla Monte gebracht: "Ik zit op die boot en op een gegeven moment zie je een eilandje echt in de middle of peeping nowhere. En ik denk van ow mijn hemel. Ik ga toch niet op die rots zitten? Ik spring er na 2 dagen af, echt waar!"

Koen is verbaast: "Hoe komt het dat jij hier bent en niet Linda? We hadden Linda verwacht."

"Lenny, Linda, Ignace. Er hangt hier iets... de zak van Sinterklaas. Bernadette bouwt de spanning wat op bij het vinden van de post.
Vriendin pieternel: "Misschien zien ze ons wel."
Mama Gerda: "Nee, ze zien ons niet, ze zitten ons niet te bespieden ofzo. Dan hadden ze allang lopen gillen."

Linda "Die kist.... daar zit misschien  wat in om de aandacht te trekken." ignazio: "Een vuurpijl." Lenny: "En anders zwem ik er naar toe."

"Haaa, die worden nog zeeziek op dat bootje." Ignazio heeft leedvermaak.

Bernadette ziet de bui al hangen: "En ik word me daar toch zenuwachtig, want om 3 uur zou die boot gewoon weer vertrekken richting Panama. En ik zag hem al steeds verder naar links gaan. Ik denk: het zal toch niet gebeuren he."

"Kijk naar het strand, we staan daar met 4 personen en een gele vlag. Komen jullie? Lenny stelt een overbodige vraag over de walkietalkie.

Lenny wil er natuurlijk wel goed uitzien voor vriendin Pieternel en vraagt aan Bernadette: "Zit mijn haar wel goed?" Waarop Linda antwoordt: "Je had je alleen een beetje moeten scheren."
"Ik zit hier al 11 dagen en er komen geen verrassingen. Ja, Koen was mijn verrassing, maar voor de rest is er niks hier. Beetje saai." De verveling slaat toe bij Olga.

Curd over afvallerseiland: "Hoe goed je het hier ook hebt, toch voelt het alsof je ergens gedumpt wordt."

"Echt vrolijk wordt je hier niet van. Het kan morgen weer anders zijn als ik mijn Prozac heb gehad. Maar nu is het echt ...F*ck Ook Koen heeft het wel gezien op Isla Monte.

Pieternel tegen lenny die haar net heeft verteld dat ze er goed uit ziet en lekker ruikt: "Jij ruikt ook wel redelijk... naar vis."
"ik zal blij zijn als ik Ellie weer zie, en moeder. En vooral de pasta van moeder." Zus Anna heeft een leuk vooruitzicht voor hem: "Die is ze aan het opsparen."

De kampleden hebben een zware nacht achter de rug. Ignazio: "Het was weer een zalige nacht he. In ieder geval is die nacht weer voorbij.
Lenny ziet het iets minder positief in: "Het was echt moordend vannacht. Een moordende nacht." Waarop Ignazio en Bernadette beginnen te zingen: "Och was ik maar, bij moeder thuis gebleven."

"Vanaf het moment dat ik er af donder, weet ik dat ik geen immuniteit heb. Dus vandaar dat ik ook een beetje pissig ben, op mezelf." Linda weet, dat het voor haar een enkeltje isla Monte gaat worden op de komende eilandraad.
Evi hangt voor de 4e keer de immuniteitsketting om de hals van Lenny: "Jij gaat hem nog missen als je thuisbent."

"Hoe minder mensen hier zitten, hoe dichter we bij het einde komen. Dat is alleen maar een goed gevoel. Wel spijtig voor degene die afvalt, maar ik zal het niet zijn. En hoe minder personen, hoe meer eten we hebben. Dat is vrij belangrijk. Lenny laat zijn gedachten even gaan.

Koen: "Vissen lukt al 3 dagen niet. Het enige wat we nog eten zijn slakjes. Ik word al misselijk bij het woord 'slak'."

Ignazio"Mijn zus moest maar tegen ma zeggen dat het hier een vakantie-oord is."
Ernst-Paul: "Een vakantie-oord?"
Ignazio: "Jajaja."
Ernst-Paul: "Jij weet nu wel beter, neem ik aan."
Iganzio: "Nu wel, ja."