Expeditie Robinson 2007 - Quotes

 

Ingeborg is verdrietig wegens het vertrek van een half kamp in de vorige aflevering. Vinnie troost haar: "Vandaag is uw blètdagke. Blèt alles eruit!"

Bruno tegen Kenny over Walter tijdens het baard knippen: "Mister Palmhart!"
Rudi ziet de eerste evenwichtsproef met vertrouwen tegemoet: "Dat we winnen staat als een paal boven water. Eigenlijk als een balk boven water!"

Elsie is vol vertrouwen. Het werkt alleen niet helemaal: "Toen ik erop stapte, had ik zoiets van: ik sla Bart eraf. Ook vanwege de mannen die er al af waren gevallen."

Frans is nog blij na de zege van vorige proef: "Het gevoel dat je ook over de ander kunt zegevieren. Dat is onbeschrijflijk.""Drie kilo bloem. En zes nieuwe kampleden, da’s natuurlijk de keerzijde." Frans had liever alleen de bloem gehad.

"Geef me maar een week geen vreten. Blijf ik ook hier zitten." De andere kampleden maken Frits lekker met veel eten, maar toch wil hij niet naar de rode kamp toe.

Walter: "Bruno is gewoon mijn vriendinnetje. Lekker wijf!"

Tim wil wel naar kamp Rood toe: "Ik was eigenlijk wel blij. Ik heb geprobeerd het niet te laten merken, maar ik had ergens wel zin in die heerlijke koekjes van meel die ze zouden maken."
Bij het vertrek van de zes mensen uit Kamp Blauw naar Kamp Rood wordt er geroepen: "Doe niet al teveel je best bij de volgende proef hè!"

Bij aankomst van de zes mensen van Blauw op Kamp Rood...
Kenny:
"Frans is zowaar dikker geworden hier!"
Frans: "We eten hier goed he jongen".

Rudi ruikt een nieuwe overwinning: "Dan gaan we dat maar doen he. Veel is het toch niet." Later zou alleen blijken dat het een pyrusoverwinning zou zijn.
Bruno ziet zichzelf en Rudi als Galliërs: "Obelix en Asterix!"

Kenny doet in het nieuwe team zijn rode bandana om: "Ik vind het iets beter dan blauw."