Expeditie Robinson 2007 - Quotes

 

Willem is erg duidelijk over de persoon Marcel: "Een ruwe bolster met een blanke pit."

"We hebben er negentig overleefd, Marcel overleven we dan ook nog wel".  Vincent ziet het ook wel zitten met Marcel bij de laatste tien.

"Muriel je moet je eens voostellen he, Arthur erbij. Vrolijke vent, vlotte babbel. Hartstikke gezellig!" Vincent ziet Arthur ook wel zitten bij de laatste 10.
Hans geniet wel van het eten, maar probeert toch verstandig te werk te gaan: "Ik heb wel genoten van het eten, maar ik heb geprobeerd toch verstandig te eten. Zoveel mogelijk koolhydraten en vetten voor de energie. Ik heb echt fantastisch gegeten".

"Ik heb mezelf helemaal vol gepropt". Vincent heeft ook duidelijk genoten van het eten.
"Ik drink mn glaasje weg leeg, en dan ben ik weg!" Frans hoeft niet na te denken over zijn tweede kans en grijpt hem direct met beide handen aan!
Vincent is tevreden met z`n nieuwe eiland en geeft hem een toepasselijke bijnaam: "Tuesday Island".

"Als ik snurk moet je me maar een por geven, dat doet m'n vrouw ook". Frans geeft Nelleke een goede tip voor wat extra nachtrust.

Marcel ziet het niet zo zitten in een kamp zoals Willem dat gebouwd wil hebben: "Tegen de tijd dat die klaar is, zijn we al met z'n zessen".
"We gaan ze verbannen!" Nelleke zit samen met Frans niet echt te wachten op nog meer mensen op hun eilandje Gual, dus mogen ze van haar net zo goed in de grot wonen.

Frans duld geen tegenspraak op het eiland van Nelleke en hem: "We hebben hier wat wetjes en ongeschreven regels gemaakt en als er hier iemand bijkomt dan past die persoon zich maar aan".
Hans motiveert zijn stem bij de eilandraad: "Kristien, je bent het mooiste meisje van de 100. Je bent met enorm veel geluk bij de laatste 10 geraakt, en daarom heb je mijn stem gekregen".