Fleur

Profiel Fleur

Fleur deed mee in de 6e editie, maar kreeg na de expeditie een flink klap. ´Ik zat nog lange tijd ´half´ op het eiland. Ik was moe en wazig en had opstartproblemen. Na anderhalve maand kreeg ik haaruitval. Op een gegeven moment moest ik alles er af knippen.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 25 jaar
Beroep: manager autowasstraat
Deed mee in: ER 6

Quotes

De moed zakt bij Fleur al in de schoenen bij het zien van een lange balk in het water."Het is niet te hopen dat dat de balk is voor morgen." (Aflevering 1)

Fleur roept iedereen bijeen:"Komen jullie ook kokosnoot eten? de enige die we hebben." (Aflevering 1)
Fleur:”Ik was bang om te verliezen, maar je moet het zien als een penalty. Iemand moet hem nemen.” (Ook Fleur is zenuwachtig voor de proef) (aflevering 3)

Fleur: “Wat me wel blij maakt, is dat ik van een afstand al vuur zie. Waar rook is, is vuur.” (Bij Fleur’s thuiskomst wacht haar een verrassing: Noord heeft vuur)(aflevering 3)

Er kan 1 iemand bij kamp noord niet meedoen. Fleur: "Ik ben slecht in evenwicht, dus in belang van de groep is het beter als ik misschien maar wéér niet mee doe."
(aflevering 5)
Fleur heeft wat moeite om wakker te blijven:” Pittig proefje, zeker na een beetje drank” (aflevering 6)

De 4 expeditieleden die de slaapproef hebben overleefd zijn op weg naar een eiland. Maar welke? Fleur:”Echt het lelijkste eiland van heel de Filipijnen.” (aflevering 6)

Fleur voelt zich opgesloten op het nieuwe eiland:”Als ik gek wordt zie je het wel, dan zie je me als een debiel over het eiland crossen” (aflevering 6)

“Je moet ff dat knopje zien te vinden, ik heb ‘m net ook gevonden”Fleur probeert Lydia een beetje op te peppen.”We moeten dit k*teiland wel een kans geven” (aflevering 6)
Fleur moet afscheid nemen van de afvallers:"Al bij blok 8 ging het mis. Hij stond en ik zette blok 9 erop en toen bleef blok 8 niet eens meer staan, dus ik had hem beet, ik had hem beet en toen dacht ik van als ik hem los laat is het gedaan. Blokkendoos gevallen. tenminste blokkentoren gevallen met Fleurtje erbij zeg maar." (aflevering 7)

Artikelen

Hier komen artikelen over Fleur.

Geef je mening over Fleur op ons forum!