Frank

Profiel Frank

Frank won de vijfde expeditie. Hij zong en trommelde de overige kandidaten de oren van het lijf. De Belg stak de prijs in een indianenranch, die intussen jammerlijk is geflopt. ´Waarschijnlijk ben ik alles kwijt. Misschien vind ik een ander stukje grond.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 37 jaar
Beroep: werfleider dakwerker
Deed mee aan: 5e ER (winnaar)

Quotes

"20 minuten zijn we op een eiland, en jij vreet van een plant die je niet kent."Frank vindt actie Mick een beetje dom. (Aflevering 1)
Frank wint een wok bij de vuurproef tegen Maxime. Bij terugkomst in het kamp gooit hij de wok in het water: "Bij deze ben je gedoopt." (aflevering 2)
“Zand erover en de sfeer blijft.” Frank probeert de discussie te beëindigen en de sfeer te behouden. (aflevering 3)
Frank heeft het moeilijk met het kiezen van de kandidaten die de samensmelting halen: "Ik wil dit niet, het is godverdomme gevaarlijk." "Het is eigenlijk een giftig geschenk het is waanzin. Ik zou mensen hun hart breken"
Dat Karin de volgende is, die mag komen staat vast...toch? Melvin: "We moeten zo de knoop doorhakken, wie de volgende persoon wordt"Frank: 'moeten we daar niet eerst over praten?' (aflevering 5)
"Het is niet dat je er wat aan doet dat je een dom blondje bent."Frank grapt er op los als Jennifer haar haar probeert te ontvetten. (aflevering 7)

Frank weet wat er mis ging met de geheugenproef:"Ik wist precies wat er binnen stond, maar ik heb niet alles gezien. Dat was het probleem." (aflevering 7)
Frank:"Je moet hem niet intrekken, er hangt nog genoeg aan."
(Mick zegt dat hij zoveel afgevallen is en toont Frank zijn buik.)(aflevering 8 )

Frank ziet in dat Mick deze expeditie erg zijn best doet. Maar:"Het is een wolf in schaapskleren." En even later:"Hij doet aan 'overacting.'". (aflevering 8 )

“Smullen hč maat”, aldus Frank, tijdens het ‘feestmaal’. (aflevering 10)

Ryan heeft met behulp van zijn duikbril een aantal schelpen opgevist. Frank: “De man met de duikersbril, die hadden we hier nog nodig!”(aflevering 10)

“Een spelletje in de zee is voor mij niet echt ideaal, die golven die je onder je ziet.” Frank vindt de proef maar niets.(aflevering 10)

“En plop, baf, licht uit”, Franks commentaar op zijn val van de paal.(aflevering 10)

Frank heeft er de pest in, dat de laatste dag van Expeditie Robinson 2006 is aangebroken:” Overmorgen is het gedaan, dan zitten we weer in dat koude land, met die zeurende mensen allemaal, en dan begint de stress weer.”(aflevering 10)

“Ik zag het gewoon niet, ik zag het van geen kanten”. Frank heeft grote moeite met de puzzel.(aflevering 10)

“Het is genoeg geweest, ik wil eten” Frank is blij dat het voorbij is.(aflevering 10)

Frank vraagt zich af waar Ryan de energie vandaan haalde tijdens de proef: ”Heb jij een lijntje speed gesnoven of wat?”(aflevering 10)

Artikelen

Hier komen artikelen over Frank.

Geef je mening over Frank op ons forum!