Jakobien (afgevallen in aflevering 4)

Profiel Jakobien

Tijdens de derde expeditie werd Jakobien emotioneel herenigd met man en kind. 'Ik was de vorige keer, in 2002, niet tevreden met mijn imago. De makers knippen veel, je hebt de beeldvorming nooit in de hand. Maar het is televisie, dus je moet daarin meegaan.'
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 35 jaar
Beroep: journaliste
Deed mee aan: 3e ER

Quotes

Jakobien is de enige die Douwe niet heeft opgegeven: "Ik kan het goed met Douwe vinden. Hij is gewoon een beetje een rare maar ik vind dat je iedereen in zijn waarde moet laten." (aflevering 4)

Jakobien heeft wat probleempjes met Jennifer: "Die is zo hard geworden, zo fanatiek, Zelfs haar, je ziet het in haar gezicht ze heeft hardere trekken gekregen." (aflevering 4)

Jakobien en Veronique maken een front: "Bij ons is het allebei voor de hand dat als er gestemd moet worden dat we dan op Jennifer zouden stemmen." (aflevering 4)

Jakobien over Karin tijdens de eliminatieproef: "Ik zwem gewoon 3 meter en ze trekt gewoon me zwembroek vast en trekt die af." (aflevering 4)

Jakobien besluit om toch maar op Douwe te stemmen: "Ik voel me toch genoodzaakt om op Douwe te stemmen. Jennifer moet wachten dat komt nog wel." (aflevering 4)

"Het voelt aan als een stilte voor de storm." Aldus Jakobien voor dat er gestemd gaat worden op de eilandsraad. (aflevering 4)

Artikel

Hier komen artikelen over Jakobien.

Geef je mening over Jakobien op ons forum!