Jennifer

Profiel Jennifer

In de 2e editie van expeditie robinson moest Jennifer delen kokosnoot operatief uit haar darmen laten verwijderen waardoor ze de expeditie vroegtijdig moest verlagen. 'Ik ben een doorzetter, geduldig en positief. Het wordt weer leuk met de Belgen, zij zijn veel beleefder dan Nederlanders.'
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 47 jaar
Beroep: docente lichamelijke opvoeding
Deed mee aan: 2e ER

Quotes

"Hij zal ongetwijfelt veel dingen goed kunnen doen, maar wij zitten hier natuurlijk ook niet voor jan Joker."Jennifer over Bjorn. (Aflevering 1)

"Je zegt: jullie liggen allemaal te chillen in plaat van eten te zoeken, ik STA met mijn handen vol eten."Jennifer maakt Bjorn duidelijk dat ook anderen voor eten kunnen zorgen. (Aflevering 1)

"Ik heb daar een panty hangen, daar kun je ook vissen mee vangen."Jennifer kent haar survivaltruukjes. (Aflevering 1)

"Ik kreeg niet een de kans om te denken: Vang je evenwicht terug. want ik lag er al in voor ik nog de zin kon afdenken."Het ging beetje te snel voor Jennifer. (Aflevering 1)
Jennifer is erg blij met hun nieuwe stek: "We zitten op een vruchtbaar eiland in plaats van een afgestorven roteiland." (aflevering 2)

Jennifer probeert vuur te maken: "Ik wist hoe het moest maar iets weten en iets kunnen zijn twee verschillende dingen." (aflevering 2)

Jennifer, nadat er eindelijk vuur in kamp zuid is gemaakt: "En toen hoorden we ineens “We hebben vuur!!”, en ik hoorde iedereen links en recht uit de bossen komen “Jeujj!!! Vuur!!!”"
(aflevering 2)

Jennifer maseert de armen van Frank: "Dit zijn gouden armen…"(aflevering 2)

"Steek je handen uit je mouwe Douwe." Jennifer is het beu dat hij wel kritiek levert, maar verder geen klap uitvoert. (aflevering 2)
Jennifer zingt een liedje voor Douwe:”Daar heb je Douwe, Douwe, Douwe!! Hij is geweldig, wat een dolfijn!” (aflevering 3)

Jennifer:”Ik begon meteen te rennen, maar toen ik bijna bij dat eerste paaltje was, was het van: Ho stop! Je mag niet!” (Jennifer komt erachter dat het koord niet meegeeft.) (aflevering 3)

Jennifer wil niet verliezen:”Dan zeggen ze allemaal; het maakt niet uit dat je verliest. Maar voor mezelf maakt het wél veel uit. Ik voelde toch wel dat ik gespannen werd.” (aflevering 3)

Jennifer:”Toen had ik die vierde en toen was het van: Gas erop voor die rijst!” (De strijd tussen Jennifer en Fleur gaat om het laatste stokje.) (aflevering 3)

Jennifer wint de proef en Ernst-Paul wil het laatste stokje van haar aanpakken.
Jennifer:
”Eerst mijn rijst, eerlijk oversteken!” (aflevering 3)

Jennifer tegen Douwe:”Je bent een Fisherman’s friend. Ik krijg er tranen van in mijn ogen.” (aflevering 3)

Jennifer gelooft niet dat Douwe kan vissen.
Jennifer:
”Ik denk dat je toch meer een legend bent in your own mind.”
En even later tegen hem:”Eindelijk komt de waarheid boven; je kan helemaal niet vissen!”(aflevering 3)
Jennifer heeft het gehad met Douwe: " Ik ga niet eens meer die koffie kopen weet je dat! Als ik die naam zie word ik misselijk." (aflevering 4)

"Ik heb spijt dat ik die man heb gekozen die hele kop staat op negatief." aldus Jennifer over Douwe. (aflevering 4)

Jennifer heeft veel problemen met Jakobien: "Jakobien heeft een beetje een hoog labrador gehalte ze is iedereen zijn vriendje." (aflevering 4)

Jakobien en Veronique ontlopen Jennifer het liefst en dit ontgaat haar niet: "Jakobien, dat is een beetje het opperhoofd van Veronique en Douwe en die proberen met zijn drieën een driespan te maken." (aflevering 4)

Jennifer weet heel goed dat het voor haar een lastige eilandsraad kan worden: "Er zijn 2 mensen die waarschijnlijk met hun hoofd op het hakblok liggen. Mijn hoofd ligt er al een tijdje. Als wij de proef winnen zit ik in ieder geval veilig." (aflevering 4)

Wanneer Douwe zijn veldfles voor Jennifer zijn voeten gooit: "Die gooi je toch niet zo maar voor iemand zijn voeten neer, ik zeg gewoon douwe kan je even me waterfles aangeven." "Je gooit het gewoon voor me voeten neer alsof ik een hond ben ofzo." (aflevering 4)

"Wat zou er gaan gebeuren wat gaat hij doen is het een proef is het een eliminatieproef." Jennifer heeft nog een grote vraag bij het vertrek van Frank. (aflevering 4)
'Jaaah, dat zal een grote klap zijn geweest', aldus Jennifer die ziet dat het naambordje van Jakobien weg is gehaald. (aflevering 5)

Frank en Melvin beslissen, maar Jennifer draagt ook haar steentje bij: "We hebben het er lang over gediscussieerd en het is uiteindelijk toch Pieter geworden. Ja, fantastisch natuurlijk, goeie vent." (aflevering 5)
Jennifer voelt zich niet prettig op Entalula:”Het lijkt wel een gevangenis.. of ja.. een gevangenis is eigenlijk beter dan dit.(aflevering 6)

“Wauw, you look nice”Jennifer geeft de jongen die die post komt brengen een compliment. En dan:”Póst! Eindelijk een teken van leven!(aflevering 6)

“Dit is genieten met een hele grote G”Jennifer Geniet van de feestmaaltijd.
(aflevering 6)

Jennifer heeft wel vertrouwen in de proef:”Met een béétje gelukt denk ik dat ik er wel doorheen strompel”(aflevering 6)

Ernst-Paul tijdens de eilandraad:”Jennifer, hoe gaat het met je?”
Jennifer:”Met mij? Beter dan met die twee kippen!”(aflevering 6)

Jennifer:”Ik vind het vervelend voor Karin dat ze Melvin moet missen, maar ik zal er vannacht niet minder om slapen.” (aflevering 6)
Jennifer filosofeert met Pieter wat er zou gebeuren als er een waterproef gehouden zou worden waar Mick niet zo verzot op is:"Dan zou ie niet de immuniteitsamulet kunnen winnen en dat betekend grote schoonmaak." (aflevering 7)

Jennifer schat haar kansen hoog in bij de korte termijn geheugen proef"Als ik een boodschappenlijstje moet maken om boodschappen te doen en ik vergeet hem, dan kom ik met precies dezelfde dingen thuis die op dat lijstje staan, dus misschien valt het toch wel mee met die trage krokodillenhersenen van mij." (aflevering 7)

"Ik zou het thuis nog niet eens aan de hond geven."Maar toch eet Jennifer het beorven palmhart op. (aflevering 7)
Jennifer:"De hut is te huur." (Samen met Richard heeft ze Pieter's hut leeggemaakt.) (aflevering 8 )

In het kamp spoelt een boei aan en Mick en Jennifer gaan kogelstoten. Mick gooit de boei echter in de jungle.
Jennifer:"Heeeee, mijn bal? Eikel!" (aflevering 8 )
“Een beetje zoals bacon, maar dan vis”, Jennifer vindt de gedroogde vis van Frank even wennen, maar toch wel lekker.(aflevering 10)

Jennifer besloot te gaan tellen, maar na drie minuten: “Je wordt er helemaal gek van, dan duurt het alleen nog maar langer.” (aflevering 10)

“Ik wil niet als eerste eraf vallen, en al helemaal niet na die blamage van het vieze dingen eten, gisteren”, aldus Jennifer.(aflevering 10)

Jennifer en Ryan strijden nu tegen elkaar. Jennifer: Ik heb Ryan al eerder zien staan op balken, dus ik dacht, alles wat ik kan, geef ik!(aflevering 10)

Jennifer wint de proef: “Geen 1 keer immumiteit gewonnen, en in 1 keer, pats boem, sta je in de finale!”[/b](aflevering 10)

Jennifer blijft alleen achter op het eiland, omdat zij al finalist is. Ze wenst iedereen succes. Tegen Frank zegt ze: “Drieeëndertig en ééderde procent geluk wens ik jouw!”(aflevering 10)

Jennifer benadrukt dat ze Pieter wilde waarschuwen: “Ik wilde jouw een stootje onder tafel geven, maar er was geen tafel.”(aflevering 10)

Jennifer is absoluut niet teleurgesteld:” Ik ben na zes jaar Robinson als beste vrouw uit de bus gekomen.”
(aflevering 10)

Artikelen

Hier komen artikelen over Jennifer.

Geef je mening over Jennifer op ons forum!