Karin

Profiel Karin

Karin deed mee aan de allereerste Expeditie en won! Ze start verwachtingsvol aan deze Strijd der Titanen. ´Het zal zwaarder en heftiger worden, maar misschien ook een stuk relaxter, omdat je weet waar je aan begint. De stijd wordt denk ik harder, maar ook sportiever.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 31 jaar
Beroep: zelfstandig ondernemer
Deed mee aan: 1e ER en won!

Quotes

"ik ben echt gaan zoeken naar mijn ondergoed."Karin zag een survival in een string toch niet echt zitten. (Aflevering 1)

Karin`s eerste reatie: "Nu gaan we naar de balk die iedereen al gezien heeft, behalve ik." (Aflevering 1)

“Het is enorm K-U-T.” Karin legt aan Ernst-Paul nog even uit dat het balen was dat de 2de proef verloren werd. (aflevering 3)

“Helaas pindakaas.” Karin baalt van de verloren 2de proef. (aflevering 3)
Vooral Karin begrijpt Lydia echt niet: "Ik heb geen zin om me met dit soort pietluttigheden te bemoeien. Ik vind het onvolwassen gedrag van beide kanten" (aflevering 4)
Karin krijgt bericht dat ze wordt opgehaald: "Misschien ga ik wel naar het andere kamp en komt er iemand hierheen!" (aflevering 5)

Karin ziet Frank, Richard, Jennifer en Melvin op het eiland staan: "Ik zag een select groepje en dacht dat zit wel goed als je je daarbij mag aansluiten!"  (aflevering 5)
Melvin heeft twee kippen gevonden maar wanneer moet die worden geslacht?
Mick:
”Als het aan mij ligt eten we morgen kip”
Karin:”Aan mij ook, al is het alleen maar om die kip te slachten. Dat heb ik nog nooit gedaan en dat lijkt me leuk” (aflevering 6)

Tijdens de eilandraad komt Ernst-Paul nog even terug op het slachten van de kippen:
”Jullie hadden twee kippen, jullie hádden, zeg ik, twee kippen en dan de volgende dag…, en hij maakt een hakbeweging met zijn arm. Hij vraagt Karin hoe dat precies ging. Karin:”Het ging niet helemaal goed en ik stond met die bijl in mijn handen en ik was heel bang om Melvin z’n vingers eraf te hakken.” (aflevering 6)
Karin`s ogen zijn geopent na de eilandraad:"Net na de eilandraad was ik van verbouwereerd tot echt heel boos, tot zwaar teleurgesteld en gedesillusioneerd. Ik voel me verraden en ik voel me een enorme naïve trut." (aflevering 7)

"Ik dacht echt dat het een muziekinstrument was, was het gewoon een kruik."Karin maakte een foutje. (aflevering 7)

Artikelen

Hier komen artikelen over Karin.

Geef je mening over Karin op ons forum!