Lydia

Profiel Lydia

Lydia deed mee aan de derde editie en genoot destijds met medekandidaat Deborah door lekker op het strand te liggen. ´Ik heb nog veel contact met Deborah. Dat is een vriendin voor het leven. Nu wil ik winnen en ik ben overtuigd dat ik dat kan.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 25 jaar
Beroep: studente toerisme
Deed mee aan: 3e ER

Quotes

Lydia kan iedereen de motorrijhouding aanbevelen:"Achteraf gezien stond ik wel een beetje raar, maar ik heb het niet slecht gedaan voor een onervaren motorrijdster." (Aflevering 1)
Lydia:”Als het slecht is, mogen jullie mij afranselen.” (Ze heeft zelf een recept bedacht en gekookt.) (aflevering 3)

Lydia runt haar eigen beautysalon op het eiland.
Lydia tegen Melvin:
”Jij bent de volgende hč, die ik onder handen neem.”
Als hij aan komt sjokken:”Wat mag ik afknippen van u?”  (aflevering 3)

Lydia stelt zich weer eens aan en wordt in eens bang voor Mick: "Mick ging helemaal uit zijn dak hij riep Lydia zwijg en je liegt en als je nu je mond niet houd dan verzuip ik je het is gewoon waanzin." "Of hij gaat of ik ga" (aflevering 4)

Roept Lydia de ene dag nog of hij gaat of ik ga. Nog geen dag later vergeeft Lydia Mick alweer: "Dank u meer hoef ik niet te weten. Hij heeft zich verontschuldigd en meer hoef ik niet te weten." (aflevering 4)
Lydia over de proef: "Ik was wel zeker, ik had zoiets van ´das een makkie´. Pieter is langer dan mij, dus die gaat zijn evenwicht wel verliezen." (aflevering 5)

Lydia tegen Mick: "jij zei gisteren, als ik eruit moet dan ga ik lekker terug naar mijn vrouwtje. Maar hij (Maxime, red.) heeft niks te missen, dus kun je zien hoe serieus hij deed neemt." (aflevering 5)
“Bij dat visnet had ik vandaag echt zoiets van, mensen, laat mij met rust”Lydia had geen zin om Ryan te helpen bij het visnet. (aflevering 6)

Lydia snapt niet waar Ryan zich druk om maakt:”Ik wil gewoon genieten, en ik doe het wel op mijn manier. (aflevering 6)
"Ze kwamen mij troosten. Ik was er helemaal door aangedaan. Dat waren echt geen krokodillentranen."Lydia was nu echt ontroerd. (aflevering 7)
Lydia tegen Ryan:"Je hebt geluk dat je met zo iemand als ik op het eiland zit."
en even later tegen hem:"Als je niet wilt dat ik win, moet je me betuttelen. Zo van: Lydiaatje..."
(aflevering 8 )

Lydia:"Er waren haren op aan het groeien, je kon er mee naar de kapper gaan." (Lydia probeert Ryan van de rijst af te houden.) (aflevering 8 )

Artikelen

Hier komen artikelen over Lydia.

Geef je mening over Lydia op ons forum!