Maxime

Profiel Maxime

Maxime deed mee aan de zesde editie en vocht daarin tijdens de getijdeproef een strijd op leven en dood uit met Carl. ´Ik had een dubbel gevoel over deze expeditie. Maar een nieuw avontuur in de Filippijnen gaf de doorslag. Daar heb ik wel zin in. Tot de honger opsteekt tenminste, want juist door de honger ontstaan irritaties.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 27 jaar
Beroep: geen
Deed mee aan: 6e ER

Quotes

Maxime: "Ons team is niet gestresst. In het andere team zitten heel veel stressers. Ik ben blij dat die allemaal aan de andere kant zitten!" (aflevering 2)
Maxime legt in de biechtstoel uit welke tactiek Lydia gebruikt en op welk instinct ingespeeld wordt:”Het meest oerale, de meest oermenselijk instinct, dat een mens kan hebben. Haar tactiek is aan haar te lijf te laten zitten en contact te gaan zoeken, af en toe op een vent te gaan liggen. Dat vinden de mannen natuurlijk wel plezant, maar de deze niet. Ik ben wel een vent, maar bij mij zijn er grenzen op zo’n vlak. Ik hoef zo geen doos die bij mij komt zitten. Trouwens, ze heeft een kop om op te kakken eigenlijk.” (aflevering 3)

En Maxime en Ilona leggen uit hoe het vuur in Noord eindelijk verkregen werd.
Maxime:
”Alles erop smijten en met bloed, zweet en tranen is het toch gelukt.”
Ilona:”En bladeren!” (aflevering 3)

Maxime mist Ilona heel erg: "Mijn maatje is weg." (aflevering 4)

Maxime is het niet ontgaan dat Mick goed ligt bij de vrouwen: "Het kan een tactiek zijn om er niet uit gestemt te worden." "Het is een dubbelspel Mick gaat er geen nee tegen zeggen en Lydia die gaat er ook niet mee stoppen." (aflevering 4)

Lydia, Fleur en Mick vinden het jammer dat Karin weg is, maar Maxime heeft er niet zoveel mee: "Hé kom, er is toch niemand dood zeg!"
(aflevering 5)

Dat het tussen Lydia en Maxime stroef gaat, blijkt wel weer als Lydia probeert het vuur aan te maken. Maxime: "Common' Jane, put on the fire'" (aflevering 5)
Lotte komt vertellen dat Maxime uit de expeditie ligt. Maxime:”Mag ik verder slapen?” (aflevering 6)

Artikelen

Hier komen artikelen over Maxime.

Geef je mening over Maxime op ons forum!