Melvin

Profiel Melvin

Melvin ving in de eerste expeditie bijna een varaan en zong het surinaamse volkslied in de biechtstoel. ´Ik heb van de vorige editie geleerd dat je jezelf moet zijn en hard moet werken. Oplossingen zoeken, daar draait het om. Dat levert ´on the long run´ voordelen op.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 36 jaar
Beroep: consultant
Deed mee aan: 1e ER

Quotes

"Mijn geheime wapen is dat ik minder direct voor mijn mening moet gaan, en misschien af en toe wat diplomatischer moet zijn."Ook Melvin heeft zijn tactiek al klaar. (Aflevering 1)
Kamp Zuid verliest de eliminatieproef.
Melvin:
"Het is toch een opdonder voor ons allemaal, omdat we toch iemand weg zullen moeten stemmen." (aflevering 2)
Melvin vind het leuk dat de groep hem gekozen heeft als betrouwbaarste persoon: "Ik vind het wel een prettig gevoel dat ik hen mag vertegenwoordigen." "Het zou wel weer iets anders zijn dan we verwachten maar we zullen zien." (aflevering 4)

"Als ik voor mij kamp iemand mee mag nemen, neem ik Karin mee." Voor Melvin is de keuze voor een kandidaat wie hij zou kiezen voor de samensmelting heel duidelijk. (aflevering 4)

"Geweldig natuurlijk je wilt zo ver mogelijk komen." Aldus Melvin die net te horen heeft te kregen dat hij de samensmelting heeft bereikt.  (aflevering 4)
Melvin heeft er zin in: "Ik zit er helemaal niet doorheen. Ik verbaas me er eigenlijk om dat mensen zo lopen te klagen." (aflevering 5)
Melvin vertrouwde de maaltijd niet helemaal.”Om eerlijk te zijn dacht ik wel dat er een addertje onder het gras zou zitten maar dat addertje is uitgebleven” (aflevering 6)

Melvin denkt dat hij eventueel wordt weggestemd;”Dan kan het zo zijn dat ik morgen aan de Bacardi-Cola zit” (aflevering 6)

Artikelen

Hier komen artikelen over Melvin.

Geef je mening over Melvin op ons forum!