Mick

Profiel Mick

De belgische Mick deed mee aan de vierde expeditie en was daarin een erg autoritaire deelnemer. ´In België vonden ze dat ik te recht door zee was, cru. Daarom werd ik al snel de bullebak. Ik heb meer fans in Nederland. Daar zeggen mensen waar het op staat.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 40 jaar
Beroep: restaurateur
Deed mee aan: 5e ER

Quotes

Mick eet iets verkeerds en moet nu de gevolgen ondergaan: "Dat wordt een paar dagen de Ramadan." (Aflevering 1)
De sfeer in Kamp Noord is erg gemoedelijk.
Mick:
"Chillen, babbelen, in de zon liggen, socializen." (aflevering 2)

Mick, in een onderonsje met Lydia: "Ik ga voor de sterkte kandidaat en ik denk dat jij sterker bent dan Ernestine. (aflevering 2)

Kamp Zuid verliest de eliminatieproef.
Mick: "Je bent zo sterk als de zwakste schakel in het team en dat was Ernestine." (aflevering 2)

"Hoe harder het spel, hoe liever dat’k het heb!" Mick is er helemaal klaar voor.  (aflevering 2)
"Het wordt tijd dat we een keer winnen godverdomme" Aldus Mick die teleurgesteld door het verliezen van de proef. (aflevering 4)

Mick over Maxime die Ilona mist: "In deze groep ligt hij slecht nu." (aflevering 4)

Wanneer er een brief komt waardoor de kandidaten een belangrijke beslissing moeten nemen heeft Mick er geen goed vertrouwen in: "Ik heb er de kriebel van in me buik want ik denk dat ze met ons iets van plan zijn." (aflevering 4)
Mick probeert het kamp te vermaken, maar niet zonder reden: "Zolang het een groepsgebeuren is, zal ik me gedragen in de groep. Als het individueel wordt, gaat de ware Mick boven komen." (aflevering 5)

Kamp noord bedenkt vanalles wat er zou kunnen gebeuren.
Karin:
"Verzin nog eens een scenario Mick."
Waarop Mick antwoord: "ik kan het niet meer volgen, nu wordt het te ingewikkeld." (aflevering 5)

Karin is weg en laat kamp noord beduust achter.
Mick:
"Ik snap er niks van." (aflevering 5)

"Ik heb een goed evenwicht, maar ik heb bij God nog niet op zoiets als een ton gestaan, laat staan iets wat beweegt!" Aldus Mick over de proef. (aflevering 5)

Mick lijkt Maxime te snappen: "Lydia is 18, 19 jaar, ze had mijn dochter kunnen zijn, ze is impulsief ja." (aflevering 5)

Mick kan het gedrag van Lydia wel verklaren tegenover Maxime: "Vrouwen zitten anders in nederlandse mannen hè, ze reageren ook anders. Als ik me niet vergis, heeft ze haar maanstand nu, dat heeft er allemaal mee te maken hè. Tis nog geen volle maan, dan beginnen ze allemaal te flippen." (aflevering 5)

Na zijn gesprek met Maxime, lijkt Mick ook bijzonder begripvol tegenover Lydia, en niet zonder reden: "In expeditie robinson is al die jaren al gebleken als je slecht staat bij de dames, dan wippen ze je er uit." (aflevering 5)

Lydia tegen Mick: "jij zei gisteren, als ik eruit moet dan ga ik lekker terug naar mijn vrouwtje. Maar hij (Maxime, red.) heeft niks te missen, dus kun je zien hoe serieus hij deed neemt."
Mick's reactie: "Dat is nu het slimste wat je gezegd hebt op heel dit eiland." (aflevering 5)
Mick over de proef:”Hoe meer mensen eraf vallen, hoe beter dat ik me voelde” (aflevering 6)
Mick over het complot tegen kampgenoot Melvin die naar huis moest:"We hebben het deksel op onze neus gekregen." (aflevering 7)

"I would have the moment of my life, dikke vinger."Mick kan haast neit wachten om 3 proeven op rij te winnen. (aflevering 7)

Mick:"Wat is Robinsonwaardig? Als je het verschil niet kent tussen een Papaya en een andere vrucht." (aflevering 7)

"Ik hoop dat ik win, dan heb ik binnenpretjes als ze elkaar uitmoorden. Dat zou fun zijn."Mick verheugt zich al op de pverwinning van de eliminatieproef. (aflevering 7)

Mick voelt de bui al hangen:"Karin gaat he, dat is zo klaar als een klontje suiker." (aflevering 7)

Mick is de man van de spreekwoorden en gezegden:"Loontje komt om zijn boontje, zeggen ze bij ons in België, we zien wel. In Holland zeggen ze boontje komt om zijn loontje, bij ons is het omgekeerd."maar de betekenis is hetzelfde. (aflevering 7)
Mick:"Na 3, 4 minuten zat ik in een trance. Ik kan heel goed tegen fysieke pijn."(aflevering 8 )

(Mick bij aanvang van de proef. Hij viel echter wel als eerste na 2 minuten af.) (aflevering 8 )

Mick denkt onterecht dat Karin op hem gestemd heeft en voelt zich bedonderd:"Ken je dat verhaal van Adam en Eva? Adam werd ook vergiftigd door Eva."

Mick tegen Lotte bij zijn vertrek:
"Vertrouw nooit een vrouw. Die naaien je altijd." (aflevering 8 )

Artikelen

Hier komen artikelen over Mick.

Geef je mening over Mick op ons forum!