Pieter

Profiel Pieter

In de tweede editie speelde Pieter een leidinggevende rol bij de mangrovetocht. ´Mijn sterkste punt tijdens de vorige editie: ik was doelbewust, positief en ondernemend. Mijn doel dit keer? Winnen!´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 40 jaar
Beroep: zelfstandig ondernemer
Deed mee aan: 2e ER

Quotes

Pieter ziet bevestigd wat ie al vermoedde:Je rekent er al op dat het nog minder zal zijn dan dat we destijds hadden.... Ja dat blijkt dan absoluut het geval te zijn." (Aflevering 1)
Pieter is bijzonder gemotiveerd: "Ik heb ontzettend veel zin om te winnen, dat lijkt me gigantisch en daar ga ik ook alles aan doen."(aflevering 2)
Pieter ziet op het strand Douwe’s lange vislijn liggen:”Wat is dat? Ga je vliegeren?” (aflevering 3)
Pieter vermoed dat Jennifer, Douwe en Veronique een complot smeden: "Ik vind dat heel laag."
(aflevering 4)
Pieter en Ryan filosoferen over de 'verdwenen' kandidaten. Pieter: 'Ik denk niet dat er een samensmelting is, dus ik verwacht ook geen feestmaal.' (aflevering 5)

Pieter over zijn tegenkandidaat: "Toen kwam Mick. Die stond meteen met een hele fanatiek bek, zo van ´ik ga je opvreten´. Ja goed, kom maar op!" (aflevering 5)

"Toen Maxime, en dat is toch denk ik de beste proefdeelnemer ooit. Dus dat werd een zware...",aldus Pieter die niet weet of hij ook Maxime kan verslaan. (aflevering 5)
Pieter vond het gedoe rond de kip wat overdreven:”Karin liep met die hakbijl, die was bang dat ze Melvin z’n vingers eraf ging hakken” (aflevering 6)

”Karin heeft de steun Melvin heel hard nodig, ze plakt als een slak aan zijn lichaam”, aldus Pieter over de boosheid van Karin.[/b] (aflevering 6)
Pieter heeft bedenkingen bij motivatie van Karin om mee te doen aan de strijd der titanen:"Ik denk dat Karin een soort Robinsonideaal voor ogen heeft en om hele andere redenen meedoet dan ik: Ik wil winnen." (aflevering 7)

Pieter analyseert Mick:"Mick, ja, onberekenbaar, zeer kort lontje, impulsief en irritant." (aflevering 7)

"Vandaag het ik even de Pee in. Dat Mick gewonnen heeft heb ik hem niet gegeunt laat ik het zo zeggen. Ik het wel knap dat ie het klaargespeelt heeft."Pieter baalt. (aflevering 7)

Pieter loopt niet warm voor Mick`s goede bedoelingen:"Mick heeft ooit van Melvin geleert dat palmhart bestaat en waar je het kan vinden en nu profileert Mick zich als mister palmhart. Hij klimt in bomen en begint dat ding te onthoofden alsof het een kanibaal is." (aflevering 7)

Mick:"Als ik de finale haal,wil ik dat doen met de sterksten. En dan verliezen met eer in de ring zoals een gladiator verliest met eer."Pieter:"Mick, Dat is een droomscenario."  (aflevering 7)

Artikelen

Hier komen artikelen over Pieter.

Geef je mening over Pieter op ons forum!