Richard

Profiel Richard

Richard werd in de tweede editie als enige winnaar unaniem gekozen. Hij doet nu vooral mee voor de uitdaging om nóg een keer te winnen. ´Ik hou van de natuur, maar mijn energie verspillen doe ik niet graag. Je verzwakt enorm gedurende de expeditie. Vorige keer viel ik liefst 15 kilo af.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 49 jaar
Beroep: gepensioneerd
Deed mee aan: 2e ER en won!

Quotes

Richard:”Je kunt Douwe niet vergelijken met een survivor. Hij is liever lui dan moe.” (Douwe voert volgens zijn kampgenoten te weinig uit.) (aflevering 3)

Jennifer mag de eerste proef gaan spelen. De rest van haar kamp moedigt haar bij haar vertrek aan.
Ryan:”Afmaken!”
Richard:”De nek af!” (aflevering 3)
Richard denkt dat Jennifer zich kapot ergert aan Jakobien en Veronique: "Die voelt de hakbijl wel een beetje hangen." (aflevering 4)

Richard probeert Frank over te halen om Jennifer naar hun toe te halen: "Het zijn er drie die Jennifer eruit willen hebben. Dat kan morgen gebeuren, paf dat die eruit is. Luister, als ze een proef spelen en ze verliezen die, ze krijgt drie stemmen." (aflevering 4)
”Het was meer mishandeling, dan kip slachten”, aldus Richard. (aflevering 6)
Richard:"Ik ben niet met die mensen getrouwd." (Richard vindt dat hij alleen uitleg verschuldigd is aan zijn vrouw.)
(aflevering 8 )

De rest klaagt, maar Richard voelt zich als een vis in het water op het eiland:"Nu kikker ik pas op hier." (aflevering 8 )

Ernst-Paul tegen Richard op de Eilandraad:"Richard, de ketting staat je goed." (aflevering 8 )
Richard is erg gefrustreerd over het spel: “Er waren maar twee dikke vetzakken, dat waren ik en Frank. We hadden niet de sport.. maar we hebben wel ons best gedaan!” En even later zegt hij:”Die stomme klootzakken allemaal, het is altijd hetzelfde”(aflevering 10)

“Dat ik zenuwachtig ben, dat is een goed teken”, aldus Richard die beseft dat dit zijn laatste kans is om te winnen.(aflevering 10)

Artikelen

Hier komen artikelen over Richard.

Geef je mening over Richard op ons forum!