Ryan

Profiel Ryan

Ryan ligt niet wakker van de mening van de kijker. Wie herkent hem niet om de oranje zwembroek en de ruzie met Giovanni om een gestolen banaan. ´Ik ben wie ik ben en realiseer me dat ik de vorige keer in de eerste drie, vier afleveringen als arrogante eikel ben afgeschilderd. Als mensen dat weer vinden, dan doen ze dat maar.´
Bron: avrobode

Weetjes

Leeftijd: 39 jaar
Beroep: zelfstandig ondernemer
Deed mee aan: 4e ER

Quotes

Jennifer mag de eerste proef gaan spelen. De rest van haar kamp moedigt haar bij haar vertrek aan.
Ryan:
”Afmaken!”
Richard:”De nek af!” (aflevering 3)

Ook Ryan is boos over Douwe’s gedrag:”Hij is de laatste twee dagen al een klootviool.” (aflevering 3)

"Ja het is nooit leuk om zo ineens iemand los te laten waar je een goeie band mee hebt", aldus Ryan na het aangekondigde vertrek van Pieter. (aflevering 5)

Ryan ziet zijn kansen gekeerd na het vertrek van Pieter: "Ik vind het jammer dat hij weg is, want dat brengt toch wel weer, whieeet, een vlijmscherp mes door het hele verhaal heen." (aflevering 5)

Ryan bedenkt wat er is gebeurd met Pieter: "Ik denk dat pieter een proef heeft moeten doen, er in of er uit. Dat lijkt me het meest logische. Maar ja, niets is hier logisch." (aflevering 5)

Ryan is bang dat hij de proef niet meer hoeft te doen: "Ik denk we komen niet eens aan de beurt, die Pieter schopt ze er zelf allemaal van af."  (aflevering 5)

"Ik denk, laat hem maar draaien, laat hem maar gek doen. Ik volg wel en probeer zo lang mogelijk vol te houden." Aldus Ryan die kansen ziet tegen Maxime tijdens de proef. (aflevering 5)
“En ik dacht.. Jongen, blijf wakker, blijf wakker!”Ryan ziet dat Maxime langzaam indommeld. (aflevering 6)

“Ik bekijk alles positief over het algemeen, maar hier wordt ik een beetje sacherijnig van, van dat gedrag”Ryan is het zat dat Lydia en Fleur denken dat ze op vakantie zijn. (aflevering 6)

"Je speelt 3 rondes. Ik zit nu al in ronde 2. Stel dat je die verliest dan kan het zomaar in eens heel snel afgelopen zijn."Ryan zweet even peentjes bij de eliminatieproef. (aflevering 7)

Ryan probeert vlaams te praten tegen Lydia:
"Kunt u even met uw poep van de kist af?" (aflevering 8 )

Op Miniloc zit Veronique er door.
Veronique:"Ik denk dat ik een kwartier geslapen heb vannacht."
Ryan plagend:"Daar moet je maar aan wennen." (aflevering 8 )

Ryan baalt van het vertrek van Veronique:"Zo ben je met 3, zo ben je met 2." (aflevering 8 )

Ryan vindt het niet leuk dat ie alleen overgebleven is met Lydia:"Mijn zware proef gaat nu komen. Mijn zwaarste proef van de expeditie zal nu zijn; de komende dagen met Lydia op één eiland."  (aflevering 8 )

Ryan en Lydia eten bedorven rijst.
Ryan:"Krokant is ie!" (aflevering 8 )

Ryan:"Ze zeurt niet meer, ze zaagt niet meer. Dat maakt het wel een stuk draaglijker."
(Ryan vindt de aanwezigheid van Lydia steeds minder erg) (aflevering 8 )

Ryan:"Zodra ik zelf achter de rijst moet gaan lopen, eet ik het niet meer op." (Ryan krijgt toch twijfels bij de bedorven rijst.) (aflevering 8 )
Ryan moet even bijpraten met de andere 3 Robinsons: “Jullie zien er nog goed uit, alleen iets afgevallen” (aflevering 10)

Frank oefent met pijl en boog. Ryan: “Nu nog wachten op een vogel van formaat, die voorbij vliegt.” (aflevering 10)


Ryan gaat alles geven voor de eerste finaleproef: “Al moet het uit het verste puntje van mn tenen komen” (aflevering 10)


“En daar hebben we onze kampioen”, aldus Ryan als Jennifer bij hen komt staan. (aflevering 10)


“Kin vooruit en gas erop!” Ryan is erg positief, terwijl hij de proef heeft verloren. (aflevering 10)


“Ik dacht, ik moet écht ff de buitenboordmotor aan zetten, anders ga ik het echt niet redden”, aldus Ryan die ver achter ligt in de laatste proef voor de finale. (aflevering 10)


Ryan wint de proef: “Ik was zo blij als een kind” (aflevering 10)


De afscheidswoorden van Ryan:” Lieve medekandidaten, ik heb echt een mega-mega mooie expeditie ervaren! Mede dankzij jullie, ik ben jullie allen even dankbaar, ookal heb ik jullie niet allemaal ontmoet. Ik hoop dat jullie allemaal deze ervaring een net zo’n mooi plekje gaan geven, als dat ik dat doe!” (aflevering 10)

Artikelen

Robinson
Een kort artikeltje over Ryan die zijn verjaardag vierde tijdens de eerste aflevering van ERST!
Bron: Brabants Dagblad, 04 april 2006

Geef je mening over Ryan op ons forum!