Expeditie Robinson.net - Galaparty Stijd der Titanen

 

Eindelijk was het zover.. Na 9 bloedstollende weken zouden we eindelijk gaan weten wie uiteindelijk de titaan der titanen zou worden..
Sommige sterke kandidaten waren e al uit zoals de zonderlinge Björn, de sterke Ilona en de onoverwinnelijke Mick. Anderen waren er juist voor de finale uitgevallen zoals Lydia en Karin.
Het was uiteindelijk Ryan die vanuit Miniloc de 4de stek voor de finale ging bezetten. De andere drie waren al gekend, Richard,Frank en de enigste finalistevrouw Jennifer.

Na een oproep op enkele sites ben ik ingeschreven om met een 95 tal andere supporters,sympathisanten,vrienden en familieleden van de kandidaten de finale bij te wonen te Eindhoven..
De feestelijke avond werd ingezet met een aperitiefje en werden we naar de tafels gebracht. Vele titanen waren opgedaagd : er was de survivor Richard die behalve vrouw en familie een 25-tal vrienden had meegebracht. Er was de bezieler van de avond Jennifer Smit die ook familie en vrienden had meegebracht. Ryan deelde de tafel met vrienden, familie en de andere robinsonners Véronique en Pieter. Mick de sfeerbrenger was in het gezelschap van zijn vrouwtje Gina, enkele vrienden, maar ook bij hem zaten Björn en zijn vriendin. De laatste tafel was voorbehouden voor Ilona met ex robinsonster Karen, Fleur ,Ernestine en enkele vrienden.
Er was onmiddellijk een goede sfeer en tussen de gerechten door kregen we de gelegenheid om ruimschoots te praten met de kandidaten en fotootjes te maken. Er werd ook een algemene groepsfoto gemaakt van de aanwezige robinsonners. Ook konden we vragen stellen over hun expeditie. Véro vertelde onder andere dat ze fysiek zwaar vermoeid het eiland heeft verlaten. Jennifer had spijt dat ze niet voor Björn had gekozen maar voor Douwe .
Pieter vertelde hoe hij op het idee gekomen was om mee te doen aan Expeditie Robinson. Richard was heel de tijd enorm vrolijk en in een fantastische feeststemming. Zijn vrouw en familie wisten echter nog niet hoe heel de finale zou aflopen. Zo werd het vlug half negen en ging iedereen zitten om de echte finale te bekijken. Bij de introductie kregen al de titanen een daverend applaus wanneer haar of zijn beeld te zien was. De eerste zware evenwichtsproef wordt gewonnen door Jennifer. Het is tevens de onderbreking en Jennifer wordt door iedereen gefeliciteerd. De vrienden van Richard halen zelfs de toeters en bellen boven om haar overwinning kracht bij te zetten. Dan gaat het verder in de laatste proef met 4 onderdelen : sociale kennis, survivor skills kracht en een puzzle om te eindigen. Ryan loopt lang achter gezien hij zich zwaar gekwetst heeft aan de vinger en het spel moet stilgelegd worden. In de zaal is het muisstil.  Het is uiteindelijk Frank die als eerste aankomt bij de 4 andere samensmelters die al klaarzitten om straks de ultieme robinson te kiezen, maar Frank moet nog een puzzle oplossen en ondertussen zit Ryan hem op de hielen. Ryan komt ook voor de puzzle en is nog vlugger klaar dan Frank. De finale zal gaan tussen Ryan en Jennifer. De juryleden mogen elke nog één vraag stellen aan één van de finalisten. En zo wordt er gestemd: 4 stemmen voor Ryan, 2 voor Jennifer. Het is Ryan die als supertitaan wordt verkozen. Van zodra de uitslag bekend is barst er een applaus los voor Ryan maar ook voor Jennifer, die beiden op het podium worden geroepen. Er is champagne en de nodige speechen worden voorgedragen door de kandidaten zelf, maar ook door de beide vaders en door de man van Jennifer, Joep.

Daarna wordt de avond verdergezet. En wordt gedanst, gefeest, gedronken en foto’s genomen. Sommige kandidaten krijgen zelfs een persoonlijk geschenkje. De Robinsonners Mick en Richard zijn de laatste feestbeesten en zo valt het doek over de strijd der titanen.
Bedankt beste Robinsonners voor deze prachtige reeks,

MILLESIMEWil jij reageren op het verslag? Dat kan! Op ons forum vind je het topic 'Expeditie Robinson 'Strijd der Titanen' Gala Party!!' waarin je er alles over kwijt kunt!