Expeditie Robinson 2011 - Nieuws

Oh Oh Cherso’s Sterretje hoopt op Expeditie Robinson

Tony Wyczynski zit al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Sterker nog, Sterretje uit Oh Oh Cherso hoopt volgend jaar zelf mee te doen aan de beproeving voor bekende Nederlanders. “Echte Jongens in de Jungle bestaat niet, maar dat heet Expeditie Robinson”, vertelt hij over zijn ambities aan deze blog.

“Ik heb onder andere Sascha Visser zien terugkomen. Het lijkt me wel wat. Ik heb tegen Eddy Zoëy gezegd dat ik graag meedoe. Hij zei me dat het wel zwaar is. Maar ik krijg graag de kans.”

Gisteren maakte De Telegraaf bekend dat Tony klaar is met Oh Oh Cherso, uitspraken die hij ‘s avonds bij RTL Boulevard iets nuanceerde. Toch vertelde Tony ook aan ons afgelopen woensdag graag zijn horizon te willen verbreden. “Ik houd me vooral met muziek bezig, maar het is mooi als ik daarnaast tv kan doen. Ik sta overal voor open en zou graag met meneer Van Westerloo zitten om te bekijken wat er mogelijk is.”

(bron: zappen.blog.nl)

Afvallers Expeditie Robinson 2011 gaan naar de hel

Ook het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson kent een twist. Want zonder twist kunnen de kandidaten redelijk inschatten hoe het spel verder verloopt en daarop anticiperen, voor je het weet heb je dan een voorspelbaar programma waar de kijker snel afhaakt. Dus hebben de makers iets bedacht wat niemand ziet aankomen. Kandidaten die geëlimineerd worden, gaan niet rechtstreeks op het vliegtuig terug naar Nederland. In plaats daarvan moeten ze naar een grot, vergelijkbaar met een isolatiecel. Of, zoals RTL het zelf omschrijft: de hel.

De zender omschrijft: “Te midden van al het Filipijnse natuurschoon bevindt zich een opvallende plek die deze expeditie nieuw en bepalend is: een spookachtige grot zo groot als een kathedraal, aardedonker, vies vochtig en vol vleermuizen. Een gevreesde verblijfplaats voor alle kandidaten.” Onduidelijk is of de grot een voorportaal voor de terugreis is, of een kans om terug te keren in het spel.

Zeker is dat strategisch denken dit jaar meer dan ooit mogelijk is. RTL meldt: “Nieuw – en zeker zo bepalend – zijn de immuniteitsmunten. Op de eerste dag zijn er vijf per persoon te bemachtigen. Elke munt die op de eilandraad wordt ingezet, zorgt ervoor dat één stem op die persoon vervalt. Gevolg: onder elke stemming ligt een bom. Wie zet zijn of haar munten in en op welk moment? Niemand is zeker deze expeditie en wie normaal zonder pardon naar huis zou worden gestuurd, heeft nu nog een kans om te blijven door munten tevoorschijn te toveren. Het rekenen kan dus beginnen.”

(bron: zappen.blog.nl)

De promo waarin de grot te zien is, staat hier op de nieuwspagina.

Trailer Expeditie Robinson 2011

29 juli 2011 - Met de eerste aflevering van de Expeditie in zicht heeft RTL5 de trailer deze week voor het eerst uitgezonden op tv. Een verlengde versie ervan is te vinden op de website van RTL.

In de trailer zien we de nieuwe kandidaten op het eiland. Ze spelen proeven en Eddy Zoey beweert (als voiceover) dat dit seizoen nog heftiger gaat worden dan het eerste seizoen met VIPS, vorig jaar.

Ook wordt er gesproken over een mysterieuze grot, waarin de kandidaten zich bevinden.

Expeditie Robinson VIPS 2011 is te zien vanaf 1 september op RTL5.

RTL5 geeft groepsfoto Expeditie Robinson 2011 vrij

14 juli 2011 - Daar is ‘ie dan, de groepsfoto van Expeditie Robinson 2011. Opnieuw met bekende figuren, waarvan een aantal al naar buiten was gekomen. Nu zijn alle 8 de BN’ers bekend, net als de 8 bekende Vlamingen.

Het Nederlandse kamp bestaat uit presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser Esther Schouten, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en acteur/presentator Sascha Visser.

De Belgen zijn vertegenwoordigd door Katerine Avgoustakis (zangeres), Anne de Baetzelier (ex-omroepster), Tanja Dexters (ex-Miss België, zangeres), Niko van Driessche (VJ), Kobe van Herwegen (kidspresentator/goochelaar), Freddy de Kerpel (oud-bokser), Nicolas Liebart (schoonzoon van de Pfaffs) en Deborah Ostrega (presentatrice).

De zestien survivors reizen dit jaar af naar een nieuwe locatie in het noordoosten van de Filippijnen. Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde, stelt RTL. Maar dat blijkt toch anders. Al gelijk de eerste dag wordt de toon gezet wanneer een cycloon over het eiland raast, gevolgd door drie lange dagen met heftige regenval. Het mag duidelijk zijn; het belooft weer een heftig seizoen te worden.

Expeditie Robinson is vanaf 1 september te zien op RTL 5. De vorige serie trok per aflevering zo ongeveer 1 miljoen kijkers, ver boven het zendergemiddelde van RTL 5.
bron: zappen.blog.nl