Hooikoorts en Spanning

21 april

Ik slaap slecht. Dat komt niet door de selectiedag maar door mijn hooikoorts, ik heb het benauwd. Maar iedere keer als ik wakker wordt begint het in mijn hoofd te malen:
Waar ben ik aan begonnen?Doe ik er wel verstandig aan?Kom ik wel door de selectie? Hoe moet ik mijn baas vertellen dat ik snipperdagen moet opnemen in het voren en krijg ik die wel?Is het allemaal wel de moeite waard? Enz, enz.
Het houdt me toch wel erg bezig en ik heb nu veel twijfels.
De e-mail met de nodige info is inmiddels binnen.Stelde niet veel voor, behalve ook een tamelijk uitgebreide vragenlijst voor Dineke, die ondertussen heeft laten weten dat ze haar dienst heeft kunnen ruilen.
Wel vreemd is dat het dezelfde lijst is als het aanmeldingsformulier. Maarja, zal wel goed zijn.En het zal ook wel goed komen met de selectiedag, ik ga er gewoon heen en kan altijd nog een beslissing nemen.
25 april

Gisteren naar Geldrop geweest. Was een lange dag, om 10 uur, na 2,5 uur slaap, al in de auto.
Ik had nachtdienst, maar wilde geen snipperdag nemen, want als ik geselecteerd word, heb ik die nog hard nodig.
Het is ongeveer 3 uur rijden, maar ik houd rekening met oponthoud onderweg, vandaar de vertrektijd van 10 uur.Ik hou er absoluut niet van om op het laatste nippertje te komen.
Het eerste deel gaat erg snel en onderweg stoppen we ff om een bakkie leut te drinken.
Echt wel burgerlijk, want ik had een thermoskan meegenomen en we zaten kneuterig op het picknickbankje ff een bakkie te doen.Ik had zelfs belegde broodjes meegenomen.
Je weet niet hoe zon dag verloopt, en je moet overal op voorbereid zijn, nietwaar?
Bij Eindhoven gaat het eventjes mis, ik kan de A67 niet vinden en ga dus maar van de A2 af om te kijken of ik ergens een handwijzer zie.
Nergens te vinden en dus maar gevraagd aan voorbijganger.
Blijkt dat ik had moeten doorrijden op de A2 en dat er dan vanzelf een afslag komt naar de A67. Slechte route info dus, niet erg duidelijk.Waaruit maar weer eens blijkt dat je je eigen instinct moet volgen.Het heeft me ongeveer een half ur vertraging opgeleverd, maar uiteindelijk waren we ruimschoots op tijd aanwezig, om 14.00 uur