Auteur Topic: [Kandidaat BE] Mick  (gelezen 182471 keer)

Offline Stormpie

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #160 Gepost op: 18-04-2006, 19:52:16 »
Er hebben 4 mensen op Ilona gestemd. VIER volwassen mensen met een eigen mening!! Niet alleen Mick is verantwoordelijk voor Ilona's vertrek.
Dat mensen bezwaar hebben tegen Mick's handelswijze zoals uitgezonden op tv kan ik heel goed begrijpen, maar sommige van de opmerkingen hier gaan veel te ver.
 
Ik wil bij deze iedereen vriendelijk maar dringend verzoeken om zijn of haar commentaar normaal te houden. Bedenk dat we het hier over een spelletje hebben. Een spelletje wat IEDERE robinsonner op zijn of haar manier speelt. Een spelletje wat door Talpa op de meest suggestieve wijze zal worden uitgezonden. Want spektakel zorgt voor kijkcijfers.
er was eens......

Offline gaffe

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #161 Gepost op: 18-04-2006, 20:01:27 »
 ::ok::
sic transit gloria mundi

Offline Mus20

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #162 Gepost op: 18-04-2006, 20:48:02 »
Er hebben 4 mensen op Ilona gestemd. VIER volwassen mensen met een eigen mening!! Niet alleen Mick is verantwoordelijk voor Ilona's vertrek.
Dat mensen bezwaar hebben tegen Mick's handelswijze zoals uitgezonden op tv kan ik heel goed begrijpen, maar sommige van de opmerkingen hier gaan veel te ver.
 
Ik wil bij deze iedereen vriendelijk maar dringend verzoeken om zijn of haar commentaar normaal te houden. Bedenk dat we het hier over een spelletje hebben. Een spelletje wat IEDERE robinsonner op zijn of haar manier speelt. Een spelletje wat door Talpa op de meest suggestieve wijze zal worden uitgezonden. Want spektakel zorgt voor kijkcijfers.
dat doet me denken aan Carl vorig jaar.
Hij zei dat de stemmen op Ester iedereen aangerekend moet worden of aan niemand!

Offline Wolkje

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #163 Gepost op: 18-04-2006, 21:11:54 »
Ligt het nou aan mij, het was toch ongelooflijk duidelijk dat Ilona meer survival in zich had dan Lydia. En mick stemt op, volgens hem, de zwakste schakel. Dit was toch zeker niet Ilona, op het survival gebied. Dus hij kijkt wél naar het sociale vlak, maar níet toen hij zijn maatje Ernestine wegstemde. Beetje tegenstrijdig.
Do you want to go to the Seaside?

Offline chelke

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #164 Gepost op: 20-04-2006, 11:03:53 »
Nou mijn mening is dat Mich een eikel van een vent is. Hij geeft aan dat hij de
zwakste schakel gaat stemmen en dan stemt hij op Ilona  ::oink:: ???  ::) Snap er geen reet van.
En ook dat hij tig keren zei dat Ernestine z'n maatje is maar wel op haar stemt. Ik zou nooit
op mijn maatjes stemmen. Volgens mij weet hij niet eens wat dat betekent  ::ohno:: Van mij mag hij echt snel naar huis  ::zwaai::  ::joehoe::

Offline G.I.JANE

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #165 Gepost op: 20-04-2006, 22:10:34 »
Den Mick....

Ik ben een persoonlijke kennis van Mick en ga voor hem en voor zijn vrouwtje door het vuur... Ik reageerde vooral op het Kanaaltwee forum ivm mick en ga nu één en ander copiëren wat ik daar al geschreven heb... ENJOY!!

Den Mick is een persoonlijke kennis van mij... Ik ben een fan van het eerste uur want heb zijn vorige deelname heel intens beleefd op het thuisfront samen met zijn vrouwtje Gina...

Hij heeft groot gelijk als hij zegt dat hij hoopt dat deze keer de sterkste en de beste zal winnen, en niet diegene die het beste kan socializen. Daarvoor is er Big Brother, Temptation eiland enz... Mick is een kerel uit één stuk en WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET!!!

Ik ben ook van zijn type. Mij wordt er "grensoverschrijdend verbaal gedrag" verweten, maar ik ben er fier op.. Bij mensen zoals wij weet je direct wat je eraan hebt en weet je direct de bedoelingen.. Geen verborgen agenda's, geen intriges en andere bullshit!!! Daar steken wij onze tijd en energie niet in.. Ik heb voor die "spelletjes" mensen maar één woord : GET A LIFE!!

Vorige keer heb ik hem de raad gegeven om hem te verdedigen met één slagzin : "Brave mensen komen in de hemel , brutale overal!!!"

GO, Mick, GO!!!

Christel

Mick, tja, hij is niet als de anderen... Je kan hem niet vatten in één van de voorgevormde vakjes van de samenleving. die man doet gewoon wat zijn intuïtie hem ingeeft en er is niet veel berekend aan...

Ik krijg ook veel de commentaar : G.I. Jane, ik weet niet wat ik aan je heb... Men zoekt, net als bij Mick, een dubbele agenda, een onderliggende bedoeling, een verzwegen drijfveer... Maar we zijn niet met de Parelvissers bezig, tis Robinson....

Eigenlijk ist zo simpel dat het voor "jan modaal" te ingewikkeld wordt... Hij wil 17 kg vermageren, hij wil tonen dat hij de sterkste zou kunnen zijn en heeft lak aan alle "ongeschreven regels en wetten" die in zijn , en in mijn ogen als laf en achterbaks overkomen.... Dingen als : Dat doe je niet... of ... Dat zeg je niet, zonder dat er een grondige reden voor bestaat, daar vegen wij vierkant onze voeten aan...

Mick is Brandweerman geweest, hij is ook een hele goeie competitie wielrenner geweest, heeft een erotisch restaurant uit de grond gestampt, heeft een pracht van een vrouw voor wie hij door het vuur gaat... Zo'n mensen die zo druk bezig zijn, hebben geen tijd en interesse in blablabla..., Dat is gewoon DOEN!!!! Jump and swim!!!

GO, Mick, GO!!!

Mick, zich van weinig gevaar bewust, omdat er vele gevaren gewoon oplosbare problemen zijn... Net zoals iets onbekends opeten : dan kots je dat er weer uit en over is the danger... Voor alles is een oplossng. Je moet juist ervoor zorgen dat alle anderen het juiste gehalte gevaar inschatten! Vele gevaren zijn ingegeven door de zintuigen, omdat er dan een alarmbelletje begint te rinkelen.. Net zoals roepende en tierende mensen... Voor velen is dit alarmfase 4 en zal iedereen er alles aan doen om dat oorverdovend "geweld" te doen stoppen.. Maar het is niet het geluid waar je moet naar luisteren, maar de woorden die uitgesproken worden. Want wie er kwaad is, smijt er alles uit dat op zijn lever ligt.. Dan wordt er even geen rekening gehouden met de "gangbare regels en normen"....

Ik ben, net als Mick, een conflictmanager : in conflicten vallen alle structuren als stukjes uiteen en is iedereen druk bezig om ales in de oorspronkelijke staat te herstellen. Ik en Mick niet, in die crisissituatie kan je net een hele andere betere constructie samenstellen, die mss beter en performanter is dan het "ontplofte" geheel...

Mick, je onvoorwaardelijke fan is er elke dag voor je op dit forum....

GO, MICK, GO!!!!

xje

Christel
      
G.I.Jane
  




Ik wil helemaal gene monoloog, ik wil ne dialoog... Wie durft er met mij in dialoog gaan? Wi durft mij tegen de haren te strijken? Wie durft mij ongelijk geven? Tzijn die mannen die ik zoek, niet de jaknikkers enz.... Waar zitten de echte titanen nu?

Laat jullie zien... Daarvoor dient een forum toch? Niet om prietpraat te verkopen...

Kverwacht nog die eerste verbale slag in mijn gezicht en ik zal ze ontvangen met de glimlach....

Wie durft?

En voor de rest : MICK, GO!! GO!!!

xje

christel
      

    





Offline G.I.JANE

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #166 Gepost op: 20-04-2006, 22:13:24 »
Hoever hij zal geraken in dit spel? Ik denk dat we nog vuurwerk mogen verwachten...
Dat weet je nooit in zo'n spel, hoever je zal geraken.. Alleen al het feit dat hij uitgenodigd is om eraan deel te nemen, voor de tweede keer, strekt hem al tot eer....

Deelnemen is belangrijk.. Winnen ook, maar ik denk dat hij, als het voor hem echt te ver gaat qua overmacht ivm socializen enzovoort hij :"FOERT" gaat zeggen... Met de onderliggende mening : hiervoor ben ik niet gekomen, daarvoor doe ik niet mee....

Dus, Mick, GO FOR IT!! Toon es wie de echte sterken zijn : zij die ten koste van alles hun eigen verloochenen of zij die echt de sterkste zijn...

Go, Mick, GO!!!


xje

Christel
       
Een vrouw eruit gestemd.. Tja, tzijn ni allemaal G.I. Jane's... en vrouwen die eruit vliegen is voor mij een goed teken : de socialiseres vliegen eruit, niet de sterksten..

 

Kweet dak nu bakken kritiek over me heen ga krijgen, maar ik wacht ereigenlijk wel op... Niemand durft reageren... Waar zitten die echte Robisons-would-be'ers?

 

Mick, ge doet da goe, maatje!! De groetjes aan uw vrouwtje en tot gauw!!!

 

GO, MICK, GO!!!

 

xje

 

christel

Eindelijk!! Daar is de langverwachte tegenstand, de kritiek, de vraag om : Leg het nu maar eens uit, G.I. Jane!!! YES!!!

Eerst en vooral kan je niemand indelen in goeden en slechten, in doeners en socialisers!!
Dit heb ik niet bedoeld! Integendeel, Mick werd onterecht ingedeeld inhet vakje van de bikkelharde slechten en ik vond het hoog tijd om dat eens recht te zetten!!

De interpretatie die me door Wax wordt opgedrongen dat ik Ernestine met een socialiser vergelijk, omdat ze er zeer snel uit ligt, is een zeer handige truc om me bok te zetten, maar dat lukt niet.

In een survival spel worden er eerst de zwakkeren uitgehaald.. Vrouwen en kinderen verlaten het zinkend schip het eerst! Het ligt in de aard van de mens om eerst hen in veiligheid te brengen. Beschouw het niet als een uitschakeling, maar als een bescherming, een teken van vriendschap!! Een leider zoals Mick voelt zich verantwoordelijk voor de zwaksten! Wat doet een manager als één van zijn medewerkers kopje onder dreigt te gaan : uit het water trekken en in veiligheid brengen...

Mick is een harde bikkel, maar met een peperkoeken hartje!! Had hij echt de man zonder hart geweest, zoals van hem beweerd wordt, zou hij zijn grootste concurrenten uitschakelen. Maar socialisen kan hij ook hoor!! Alleen kan hij niet tegen die allesoverheersende lieve zachte beschermende steunende, mar o zo hypocriete woordjes!!
Als je een horecazaak ut de grond stampt, heb je zeker je sociaal netwerk nodig en je communicatievaardigheden... Mick is een leider, die gaat voor zijn zaak!!! Hij heeft altijd en doel in zijn leven en gaat er 500 % voor... Lukt het niet, dan heeft hij in ieder geval zijn uiterste best gedaan... Hij kan zich elke morgen nog in de spiegel bekijken!! Dat zijn er weinigen!!

Mick is ook niet iemand die iets ondoordacht doet, al kan die beslissing op en fractie van een seconde genomen worden. De kwaliteiten van een brandweerman!!

Dit spel is " de strijd der titanen..." Iedereen is met een strategie afgekomen in zijn hoofd, maar dat kan niet in zo'n spel. Je kent je tegenstanders al en kan er dus van uitgaan dat die zich nu heel anders gaan gedragen... Een socialiser is voor mij iemand die meer babbelt dan doet wat er nodig is... Misschien is die term wat verkeerd gekozen... Laat het ons het vergadertype noemen dat ales wil bespreken en nabeschouwen en verantwoorden... Een neiging die veel te veel vrouwen hebben. Mannen doen wat zij denken dat het best is en geven achteraf een woordje uitleg. Vrouwen hebben altijd de neiging zich op voorhand door woorden in te dekken, waardoor ze zich net KWETSBAAR maken!! Ze zijn op zoek naar steun en geven zo hun beste troeven uit handen!!

Ik ben zelf een vrouw, 36j, veiligheidsagente... Ik heb door mijn mannelijke manier van denken en handelen al veel tegenstand gehad, maar wie laatst lacht, best lacht!! Door vol te houden in mijn levensvisie en technieken, krijg ik nu respect en erkenning, ook al is het die van de extreme extravaganteling... Maar ik ben en blijf mezelf!

De keerzijde van de medaille is dat je een utgesproken fanclub krijgt en een utgesproken haatclub... Daar moet je mee kunnen leven, als je de keuze hebt gemaakt om naar buiten te komen met je speciale persoonlijkheid en visies...

GO, MICK, GO!!!

Mick speelt geen spelletjes. Je moet er ook mee rekening houden dat de regie veel knipt en verdraait!! Als hij zou spelletjes spelen, zou men nimeer weten van welke planeet men is..


Tot hier mijn copy-paste gedoe vanop de kanaaltwee site over onze titanen...

Offline G.I.JANE

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #167 Gepost op: 20-04-2006, 22:18:07 »

Ik ben benieuwd wat de Nederlanders gaan vinden van deze Belgische G.I.JANE met een grote bek!! 

Mick, hier is je G.I.JANE dan eindelijk! Thx voor de link!!
Nu gaan we ewa meemaken.. Kzie er al naar uit!!

Mick en Gina, ne dikke knuffel en ne zoen... Tot gauw!!

G.I.JANE

Offline Cynneke

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #168 Gepost op: 20-04-2006, 22:20:19 »
Ik ben benieuwd wat de Nederlanders gaan vinden van deze Belgische G.I.JANE met een grote bek!! 

Ik persoonlijk vind de grote bek nog wel meevallen, maar erger me wel aan de behangrollange post die je gedaan hebt met daarin onzinnige, lege regels, wat de post alleen maar onnodig lang maakt.
Ik onthoud altijd werkelijk alles. Het beroerdste is dat ik het me nooit op tijd kan herinneren.

Offline G.I.JANE

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #169 Gepost op: 20-04-2006, 22:29:30 »

Tja, twas ne copy paste hé!! en niemand schrijft enkel heel zinnige woorden... Soms is een onzinnige lege regel nodig om later iets duidelijk te maken...

Maar als dat alles is wat je ergert, is dat het minst van mijn zorgen!! Ik stoor me daar absoluut niet aan...

Offline muizje

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #170 Gepost op: 20-04-2006, 22:36:43 »
Wat Mick doet is wel erg slim. Hij zegt geen complotten te smeden, maar laat heel duidelijk aan de zwakkeren merken op wie hij gaat stemmen. Deze, bang als ze zijn voor hun eigen hachje, stemmen samen met Mick op dezelfde persoon. Volgens mij zei Mick nog iets tegen Lydia over het moeten/kunnen bewerken van Melvin..

Hij is voor mij wel verschrikkelijk afgegaan en ik vrees voor Maxim.....

Voor nu is het slim, later kost hem dit de kop.

Offline gaffe

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #171 Gepost op: 20-04-2006, 22:45:35 »
'In een survival spel worden er eerst de zwakkeren uitgehaald.. Vrouwen en kinderen verlaten het zinkend schip het eerst! Het ligt in de aard van de mens om eerst hen in veiligheid te brengen. Beschouw het niet als een uitschakeling, maar als een bescherming, een teken van vriendschap!! Een leider zoals Mick voelt zich verantwoordelijk voor de zwaksten! Wat doet een manager als één van zijn medewerkers kopje onder dreigt te gaan : uit het water trekken en in veiligheid brengen'

 ::oink:: Onzinnig argument, ten eerste was Ilona niet de zwakste, ten tweede geloof ik er helemaal niets van dat Mick stemt met als oogpunt medeleven. Hij zit in een spel, op een eiland, hij stemt zoals hij stemt maar maak hem niet tot een soort beschermengel van de zwakkeren,....als hij eruit gaat de volgende week zou dat dan ook zijn omdat zijn medekandidaten compassie met hem hebben? Het siert je dat je voor hem opkomt maar ik vind een groot gedeelte van je verhaal pompeus. Verder kan je mijn mening over Mick, de anderen en ER over het algemeen terug vinden op het forum.
Het lijkt me niet zinnig om puntsgewijs je complete post af te werken met tegen argumenten of juist steunende argumenten.
« Laatst bewerkt op: 20-04-2006, 23:24:22 door gaffe »
sic transit gloria mundi

Offline Millesime

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #172 Gepost op: 20-04-2006, 23:07:06 »
Ik ga me niet boos maken. Maar ik vind het jammer dat zowel Mick als Melvins vlees zwakker was dan hun gezond verstand.... Ilona is een goed survival mens en ik vind het jammer dat we niet meer van haar avonturen (samen met Max) zullen verder kunnen genieten.

Offline Iloverobinson

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Peter eeuwig favoriet!
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #173 Gepost op: 21-04-2006, 10:03:58 »

Kweet dak nu bakken kritiek over me heen ga krijgen, maar ik wacht ereigenlijk wel op... Niemand durft reageren... Waar zitten die echte Robisons-would-be'ers?

In een survival spel worden er eerst de zwakkeren uitgehaald..  Beschouw het niet als een uitschakeling, maar als een bescherming, een teken van vriendschap!! Een leider zoals Mick voelt zich verantwoordelijk voor de zwaksten!
Mick is een harde bikkel, maar met een peperkoeken hartje!!

Hallo Christel

Ik heb heb echt een brandende vraag wat ik graag wil weten!

Mick zegt dat hij de zwakste schakel eruit wilde halen. Toen hij Ernestine eruit stemde. Vond ik dit zeer terecht. Ik heb dit ook op het forum geschreven.  Ik zelf zou het nooit kunnen mijn maatje weg stemmen ook al zou ik weten dat we door die persoon veel proeven zouden verliezen. Dat Mick dan ook van te voren naar Ernestine toe gaat en het eerlijk tegen haar zegt daar had ik echt respect voor en wat hij zei daar had hij gewoon 100% gelijk in.

(waar ik nog duidelijk bij wil zeggen dat Mick zei: met je 94 kilo ben je te zwaar. Ernstine zei later: Mick zei tegen me je bent te dik) Hier was ik het niet mee eens want Mick heeft het duidelijk en netjes gezegd. Ze was ook gewoon te zwaar.

Maar nu effe verder met me vraag want dit was effe tussendoor. Mick stemt dan later Ilona eruit. Je gaat mij niet vertellen dat Ilona de zwakste was want dit was echt Lydia. Hij heeft dan dus niet voor de zwakste gekozen en dit blijkt ook uit het feit dat hij ook nog zegt Ilona ik vond je een echt robinson. Waarom Ilona en niet Lydia?

Kan je mij dat uitleggen???



p.s Ik zou het leuk vinden als je hier vaker komt posten.
[/quote]

Offline Iloverobinson

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Peter eeuwig favoriet!
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #174 Gepost op: 21-04-2006, 10:06:06 »
zou je die link willen geven waar je het over had??

Offline G.I.JANE

  • Forumlid
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #175 Gepost op: 21-04-2006, 14:45:28 »


Beste Robinson-fans...

Wie heeft er wie uitgestemd en waarom? Hoelang zijn we daar nu al ni over bezig? Weet iedereen op dit forum waarom hij/zij wat doet voor 500% op elk moment in zijn leven plus is er niemand die iets denkt en motiveert en daarna totaal iets anders doet?

En diene zever van vrienden steun je no matter what... dat komt uit de boekskes zenne... Je beste vriend is je ergste vijand en waarom mick dit of dat gedaan heeft, vraag het hem zelf!!!

Indelen in groepjes goede en slechte robinsonners, doe ik nog veel minder. Ik ben hier als onvoorwaardelijke fan van Mick. Kheb nog veel met hem samengewerkt, gefitnessed enz... Ik steun hem en sta naast hem, zoals een bodyguard zou doen...

Ik stel voor dat iedereen op dit forum es in extreme omstandigheden gaat leven en dan zullen we es zien hoeveel commentaar iedereeen zal krijgen op zijn/haar beslissingen... De menselijke geest is onvoorspelbaar en gelukkig maar! Anders zou er geen Robinson zijn of Big Brother of Temptation Eiland!! Tis juist op deze hersenkronkels dat die programma's gebaseerd zijn...

Als iedere deelnemer een fan had als ik, die dan nog goe weet waarover ze praat ( menselijk inzicht, managementsopleiding, streetwise...), dan zou dit forum verhogen in kwaliteit.

Verwijt mij maar pompeuze taal enz... Dan is mijn antwoord : herlees alles nog nekeer of tien, want je hebt de helft gemist...

Kijk es verder dan het spel en treedt in de kandidaten in... Kijk niet naar hun zetten, maar naar hun geheel...

Mick en Gina, dikke kus van twee straten verder!!!

G.I. JANE

Offline gaffe

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #176 Gepost op: 21-04-2006, 17:41:05 »
Eigenlijk zeg je nog steeds helemaal niets.....we snappen het niet en lezen niet goed. Ik vind het wel pompeuze taal, of dat een verwijt is, dat is jouw eigen opvatting.
Op de reactie die ik je heb gegeven nav de quote geef je geen antwoord, behalve dan dat de menselijke geest onvoorspelbaar is onder extreme omstandigheden.Zeg dat dan gewoon ipv hoogdravend een redenatie te houden dat het heel sociaal is om zwakkeren er eerst uit te stemmen alsof ze gered zouden moeten worden van een zinkend schip. Ik ga je posts niet nog een keer nalezen.
Je pretendeert menselijk inzicht te hebben en management kwaliteiten, ik zie ze niet echt terug in je posts.
Het feit dat jij vrienden steunt door dik en dun is prijzenswaardig  ::ok:: , maar de neerbuigende toon vind ik wat minder.  ;)
« Laatst bewerkt op: 21-04-2006, 18:36:27 door gaffe »
sic transit gloria mundi

Offline jvds91

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #177 Gepost op: 21-04-2006, 19:20:39 »
De manier waarop Mick speelt, is de manier waarop een spelletje als Expeditie-Robinson moet worden gespeeld. Of je iemand er nou mee kwetst of niet. Dat hoort er gewoon bij!

Offline koekoe

  • Winnaar pool Oberon 2005, Expeditie Robinson 2009 én 2011
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #178 Gepost op: 21-04-2006, 19:50:41 »
De manier waarop Mick speelt, is de manier waarop een spelletje als Expeditie-Robinson moet worden gespeeld. Of je iemand er nou mee kwetst of niet. Dat hoort er gewoon bij!
Helemaal mee eens  ::ok:: al ben ik geen Mick fan  ::ohno:: zeker na die "lastige klant zaak" waar GI Jane meer moet over weten  (als ze Mick zo goed kent) ik zal niet in detail treden hoor GI  ;) ;) (wat denk je nu,gelukkig maar?)
Maar mensen zoals Mick en zeker Bjorn moeten gewoon de finale halen,maja Bjorn was er meteen uitgeflikkert  :o :o en als Bjorn geen perfecte Robinson is,dan ben ik Miss Belgie  ::) ::) ::)

Offline jvds91

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat BE] Mick
« Reactie #179 Gepost op: 21-04-2006, 21:27:35 »
Helemaal mee eens  ::ok:: al ben ik geen Mick fan  ::ohno:: zeker na die "lastige klant zaak" waar GI Jane meer moet over weten  (als ze Mick zo goed kent) ik zal niet in detail treden hoor GI  ;) ;) (wat denk je nu,gelukkig maar?)
Maar mensen zoals Mick en zeker Bjorn moeten gewoon de finale halen,maja Bjorn was er meteen uitgeflikkert  :o :o en als Bjorn geen perfecte Robinson is,dan ben ik Miss Belgie  ::) ::) ::)

Ik ben ook geen Mick fan, maar heb toch het gevoel dat er voor het eerst echt met een tactiek wordt gespeeld, om zo zelf verder te komen.