ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
295 gasten en 8 vaste bezoekers (TimvDons, D*N, hulpdakdekker, -Sven, Nieky, MollenvangR-Art, Moni, Bodejos)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
punaise

 

punaise
Nicolette Rianne Kluijver (Hilversum, 29 september 1984) is een Nederlands presentatrice en voormalig model.


Kluijver werd geboren in Hilversum, maar verhuisde op haar negende samen met haar ouders naar Almere. Omdat ze de hele dag zong, gaf moeder Kluijver haar tienjarige dochter op voor Kinderen voor Kinderen on Tour, waar ze twee keer solo Mama Is Morgen Van Mij zong. Op zestienjarige leeftijd ging Kluijver werken voor de lokale omroep in Almere, waar ze het televisieprogramma AlmereRulez TV presenteerde.

Op haar zeventiende werd ze ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk voor Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Daarna presenteerde ze twee seizoenen voor 6pack en werkte ze vanaf 21 augustus 2006 voor en achter de camera aan het BNN-programma Spuiten en Slikken.

In 2007 maakte ze samen met Dennis Storm het reisprogramma Weg met BNN, presenteerde ze samen met Sophie Hilbrand het BNN-programma De Klimaatpolitie, vormde ze een van de kandidaten van het BNN-programma Crazy 88 en een van de acht presentatoren van Try Before You Die. Bij het laatste programma deed de NS in september 2007 aangifte tegen haar wegens misbruik van de noodrem, vandalisme en ongeoorloofde baanbetreding nadat ze onder andere aan de noodrem had getrokken van de trein. Eerder kreeg ze het in juli 2007 al aan de stok met NOS-hoofdredacteur Hans Laroes nadat ze op 5 juli samen met Hilbrand het weerpraatje van Gerrit Hiemstra in het NOS Journaal van acht uur onderbrak om aandacht te vragen voor het BNN-programma De Klimaatpolitie. Dit was tevens een verzoek aan Hiemstra om vaker aandacht te besteden aan het klimaat en het maken van reclame voor het concert Live Earth twee dagen later.

In 2009 presenteerde ze opnieuw Spuiten en Slikken, ditmaal met Zarayda Groenhart.

In 2008 werd Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend TV-talent.Tijdens het Televizier Gala van 2009 eindigde ze als 9e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Tijdens de Life4You-uitzending van 3 oktober 2010 werd bekend dat ze als 6e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw van 2010 eindigde.

In 2009 deed ze mee met Wie is de Mol?  Ze was de eerste afvaller in Mexico.
Per 1 januari 2014 stapt Kluijver over naar de zender RTL5. Hier gaat ze onder andere Expeditie Robinson presenteren en de naakte datingshow Adam Zkt. Eva.


In 2009 werd Kluijver met een zware hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis nadat er van achteren een auto op haar was ingereden in een file op de A1, waardoor een kettingbotsing ontstond. Scans leverden geen resultaten op, waarop ze na twee dagen uit het ziekenhuis werd ontslagen. Het gevolg was wel dat ze wekenlang niet mocht werken en daardoor ook haar rol in de speelfilm Gangsterboys niet kon spelen, die daarop werd overgenomen door Gaby Blaaser.

Kluijver is samen met voetballer Evgeniy Levchenko in december 2011 door het Nederlandse publiek verkozen tot Meest Sexy VegetariŽr van 2011. Zij kregen de meeste van de 20.000 stemmen op de website van Wakker Dier. Kluijver eindigde van 2007 tot en met 2010 telkens als tweede vrouw in deze jaarlijkse verkiezing. Samen met Wakker Dier zet Kluijver zich in 2012 in tegen de plofkip die voor kiloknallerprijzen in het supermarktschap ligt.

Kluijver is sinds augustus 2012 getrouwd en heeft een dochter. Op 3 juni 2014 werd bekend dat ze in verwachting is van een tweeling.

 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.174 seconden met 13 queries.