Hugo Kennis

Expeditielid Allstars


Hugo Kennis (Eindhoven, 17 april 1986) is een Nederlands kok en acteur.

Hugo Kennis volgde een opleiding tot kok en horecamanager in Eindhoven en Tilburg. Ook studeerde hij aan de Musical- en Theateracademie op de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Op de culinaire zender 24Kitchen presenteert hij het kinderkookprogramma Smaakpupillen. Ook is hij een van de koks in de programma's 24Kitchen Food Truck Challenge, Grenzeloos Koken en De Makkelijke Maaltijd. Samen met de broers Jasper en Marius Gottlieb vormt hij het kooktrio De Worsten van Babel. In 2010 was hij understudy in de muziektheaterproductie Je Anne van Mark Vijn Theaterproducties. In 2011 speelde hij een rol in de theatershow van SpangaS, SpangaS Live!. In 2017 was Kennis kort te zien in Goede tijden, slechte tijden als de Italiaanse kok Antonio.

In 2018 werd hij de vaste kok in het RTL 4 middagprogramma 5 Uur Live. Daarna werd hij de vaste kok in het dagelijkse RTL-programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.Expeditie Robinson 2019


Hugo bracht een heel groot deel van zijn Expeditie door op Winnaarseiland waar hij proef na proef won. Ondanks dat hij werd gezien als de grootste bedreiging in het spel, ontsnapte hij de eilandraden en plaatste zich zo in de finale. Die won hij.