ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
RealityNet
Nu online
358 gasten en 12 vaste bezoekers (Heinz, Swifty, Daisy, Lukie4, Nieky, Mollenvanger-MV, hulpdakdekker, Miek1999, Mollenmania, D*N, De Tunnelvisie, Bodejos)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Expeditie Robinson Pool
Nu bezig
Expeditie Robinson Onderschriften spel
17 december 20:00
Realitynet GameNight: Aliens One Night! Doe mee!
Inschrijven tot 17 december
De Medeforummersquiz 2017
Inschrijven tot 31 december
Fantasy Tennis Tour 2018
Vanaf 7 Januari
Wie is de Mol Onderschriften spel
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Door: NextGP

punaise

 

punaise

Na het vertrek van Elle lijkt de rust in de kampen teruggekeerd, al zal dit niet lang duren. Op de zesde dag van de expeditie wordt er bij beide kampen een brief bezorgd. “Kies degene die jullie het hardste nodig hebben bij de proeven en stap op de boot “ lezen Lex en Chloe voor. Kamp Zuid lijkt voor JayJay te kiezen, maar Koos weet het zo te sturen dat Dave wordt aangewezen. Kamp Noord kiest Jessie.Dennis ontvangt de kandidaten op een klein strandje. Het is tijd voor een herverdeling van de kampen en Jessie en Dave mogen de teamindeling bepalen. Dave kiest Anna. Jessie kiest ‘de kite-surfer’ (Jalou). Dave wil Kraantje en JayJay uit zijn team houden en kiest voor Thomas. Jessie besluit  JayJay te kiezen tot grote frustratie van de kite-surfer. De nieuwe teamindeling is als volgt (in volgorde van kiezen):

Kamp Noord: Jessie, Jalou, JayJay, Kraantje, Koos, Suzanne, Lex.
Kamp Zuid: Dave, Anna, Thomas, Dio, Gaby, Bartho, Chloe.
De proef begint gelijk hierna. De twee teams moeten eerst een kist open hakken met daarin kokosnoten. Van deze kokosnoten moeten er uiteindelijk drie in een mand hoog aan een paal belanden – maar de kokosnoten mogen niet met de handen aangeraakt worden. In het eerste deel van de proef wordt de kokosnoot getransporteerd tussen twee touwen. In het tweede deel moet de kokosnoot tussen twee stokken geklemd worden en in het laatste deel gedragen worden door een ronde schijf. Ten slotte moet de kokosnoot op een paal gebalanceerd worden om naar de mand gebracht te worden. Ondanks de frustraties tussen Jalou en JayJay weet Kamp Noord te winnen en moet Kamp Zuid naar de eilandraad.

Terug op het eiland ontstaat er drama: de herverdeling van de kampen zorgt ook voor een herverdeling van bamboestokken. Jalou wil haar bamboe-bedje meenemen, JayJay speelt de onschuld en Bartho en Lex halen een lange bamboestok op uit hun voormalige kamp. Bij Kamp Zuid wordt vrijwel unaniem besloten dat men op Lex zal stemmen. Deze probeert wanhopig een mannencomplot leven in te blazen en spoort aan om Anna weg te stemmen.


Tijdens de eilandraad wordt het duidelijk. 1x Anna, 1x Gaby en 6x op Lex. Gaby heeft haar extra stem ingezet. Lex moet de expeditie verlaten, maar krijgt net als Berthie en Elle de mogelijkheid om naar Afvallerseiland af te reizen, dat hij aanneemt. Wat gaat er gebeuren als Elle de ‘verrader’ Lex ontmoet?
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.352 seconden met 14 queries.