ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
BlackAndWhite, Dennis, Laurens, MV-Art, Niuno, Realitynet
Nu online
401 gasten en 22 vaste bezoekers (peterterh, Lama1997, Niuno, Rooiem, Fabiann, xanneweetwel, kwkw, Brtdm, B&W, SpacyColours, Nieky, D*N, Vangu Vegro, MollenvangR-Art, -Sven, RoyL, radjon, annemarietje, Meezter, Hulpmol, JesseM, gamehelp16)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Ranking the Forummers
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Schrijf je nu in!
RN Songfestival
Vanaf 26 maart
De Mol VIER Onderschriftenspel
1 April
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Door: D*N

punaise

 

punaise

Vorige week zagen we hoe de twee kampen samenkwamen om een plan te maken om Jayjay weg te stemmen. Beide kampen hadden genoeg van hem. Kamp zuid zou dus expres verliezen hiervoor. Dit lukte en Jayjay werd weggestemd. Alex wou graag weg en besloot op te geven. Jayjay is onderweg naar het afvallerseiland waar Lex, Bertie en Bartho op hem wachten. Wanneer hij hier is benadrukt Lex hoe vervelend iedereen hem vond en hoopt een andere kant van Jayjay te zien op het afvallerseiland. Dit komt hard aan bij Jayjay.


De vermoeidheid slaat toe en de constante regen helpt hierbij zeker niet. Kamp noord maakt een nieuw soort constructie waar ze onder kunnen schuilen. Gaby heeft het erg lastig, ze breekt wanneer ze alleen in de biechthut zit.


De proef is zeer spannend, zeker voor kamp zuid, die nu geen Jayjay en Alex meer hebben. De proef begint met een puzzel die ze in elkaar kunnen zetten tot een boot. Met de boot moeten ze varen, wanneer ze terug zijn maken ze een touw vast aan de constructie en moeten ze een paar krukken kapot gooien.


Kamp noord begint gelijk met een voorsprong omdat ze de puzzel dichterbij het water maken zodat ze sneller weg kunnen komen. Zuid zet wel de achtervolging in. Het gaat voor zuid uiteindelijk mis bij het touw. Jalou krijgt deze niet over de constructie heen. Noord wint en Zuid gaat voor het eerst naar de eilandraad.


Jessie weet dat ze in gevaar is. Ze benaderd Jalou en Koos om met haar mee te stemmen op ChloŽ. Suzanne zal niet tegen ChloŽ stemmen, dit verzekerd ze nog een keer bij ChloŽ. Jalou heeft nog twee extra stemmen, die wil ze wel inzetten om Jessie te redden. Uiteindelijk gebeurt dit en moet ChloŽ het eiland verlaten...... of toch niet?


Omdat Alex heeft opgegeven, krijgt ChloŽ een extra kans om in het spel te blijven. Bij de samensmelting is er namelijk ťťn iemand die geen kruk bemachtigd. Deze persoon gaat tegen ChloŽ strijden in een duel. Dat zien we volgende week!
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.265 seconden met 14 queries.