ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet, Tossbot
Nu online
400 gasten en 16 vaste bezoekers (Molcrazy, R0m4ndu, clld, jovawi, m0lmuis, Lonneke*L, Newbie2, Quuipo, Magiicall, Orphen89, Blinde vink, SpacyColours, Hulpmol, BurningHorizons, marvin, Kaaasje)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Doe nu mee!
Ranking the Forummers
Nu bezig!
RN-wedkantoor Olympische winterspelen
Vanaf 1 Maart
RN Songfestival: Inschrijven
Vanaf 1 Maart
Wie is de Mol Online 2018: Inschrijven
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Overzicht aflevering 01

Door: Lukie4

punaise

 

punaise
We zijn begonnen, de reclamevogel is ingeruild voor een Robinsonuil en voor het eerst kunnen we genieten van een strijd met bekende en onbekende Nederlanders.

Wow, je ziet dat witte strand en je weet dat je je hiervoor hebt opgegeven. We zien de onbekende Nederlanders naar het eiland roeien. Waar zijn de BN’ers? Ze zijn heel benieuwd. Wat zal er gaan gebeuren???

Dennis vertelt: er zijn 15 vips. Die zijn onderweg naar hun eigen eiland.  Alleen één zal nooit dat eiland bereiken, die gaat naar het eiland van de onbekende Nederlanders.

Carlos legt even uit waarom de onbekende een stuk slimmer zijn dan de BN’ers. Huis niet op het strand vanwege zandvlooien. 
Herold is oud militair en neemt graag de leiding. Hij hoopt op een expeditie waarin hard werken wordt beloond.  Waarschijnlijk toch niet vaak naar het programma gekeken? Hij ziet wel zijn eigen valkuil, maar zal die er toch niet in trappen.
Imke ondertussen heeft een shirt mee genomen dat haar moeder (oud finalist) heeft gekregen van Ernst Paul Hasselbach. Een mooie hommage


De nu nog onbekende Nederlanders lezen de eerste brief
     
Dennis komt met de boot bij de vips. Hij legt even uit wat de bedoeling isZe mogen zelf hun teams samenstellen, maar eerst zwemmen naar een vuurtoren, fakkel nemen en daarmee een koord doorbranden. Dan valt er een amulet en kunnen ze kiezen tussen noord en zuid.  Ze kunnen ook extra stemmen nemen, maar dat zijn dikkere touwen. Dat kost dus extra tijd. De eerste die aan komt per kamp krijgt een gouden munt. De allerlaatste die aankomt, komt niet in kamp noord of kamp zuid.


De vuurtoren

Anouk komt als eerste bij de vuurtoren, maar blijft tactisch even wachten. ik wil niet de ogen op mij gericht hebben   Kaj en Richard zijn als eerste bij de touwen en amuletten. Keuze maken, extra stemmen, of de gouden munt, of …….  Niels kiest voor een dun touwtje en gaat naar kamp noord (rood). Kaj gaat naar kamp zuid (geel). Deze twee mannen hebben een gouden munt. Met deze gouden munt kunnen ze één keer op een eilandraad alle stemmen op zichzelf weg vagen, 1x tot aan de samensmelting geldig en ook in te zetten om iemand anders te beschermen. 
Anouk en Richard besluiten heel opvallend om niet bij Jorik te gaan.
Zuid/Geel: Jorik, Kaj,  Brace, Soundos, Shelly, Danny, Marieke
Noord/ Rood Joëlle, Niels, Roeland, Anouk, Richard, Henk, Nicole

Terwijl Niels en Shelly over moeten geven van de inspanningen blijft Carolina over. Niet in team noord of team zuid.


De eerste proef was zwaar voor ShellyKamp zuid op weg naar hun eiland
Beide teams verkennen hun omgeving. Op het eerste gezicht valt er best wel wat te eten te vinden. Kokosnoten en zelfs een ananas. Kaj, Jorik en Brace zoeken een krab en tegelijkertijd structuur. moeilijk woord hoor structuur aldus Brace.

Kamp Zuid gaat een hut bouwen. Danny: Wij zitten met zeven mensen die zich allemaal willen laten gelden en het kiezen is wat ingewikkeld omdat iedereen zich ermee wil bemoeien. Soundos vindt de communicatie helemaal kut. Jorik vindt dat Soundos een goed plank de campagne kan maken. (geen spelfout).

Kamp noord laat het lekker aan Henk en Niels over om het raamwerk te maken. De dames zoeken bananenbladeren. Het gaat helemaal te gek volgens Henk.
Maar ook in Zuid komen ze er samen uit. Het lijkt waterdicht te worden.Niels

Het vaste presentatieduo is gelukkig ook weer van de partij

voetbalvrouwen
Helaas voordat de nacht begint is al duidelijke dat de hut van team zuid niet stevig genoeg is. Hij stort in. Team zuid besluit er dan maar op te gaan liggen. Liggen we in ieder geval niet op de grond.


de hut van team zuid
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.264 seconden met 16 queries.