ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
285 gasten en 2 vaste bezoekers (D*N, Bendemolniet)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Aflevering 8

Door: Swifty

punaise

 

punaise
Op het eiland van de onbekenden lezen de Robinsons dat het laatste duel wordt gespeeld. Wie het eerste valt moet naar huis, wie het langst blijft staan gaat naar de feestmaaltijd van de samensmelting. Carolina voelt zich zwak, Soundos is enorm gemotiveerd, ze wil wraak.
In kamp Noord wordt een lekker drankje gebrouwen, wat ze nog even snel opdrinken voor Herold arriveert. Ze zijn onder de indruk van de Survivor. Roeland vraagt hem of de onbekenden een complot hebben, en Herold ontkent. Roeland ziet dat hij liegt, en dat Herold weet dat hij dat weet. The game is on. Ook zij krijgen een brief over de samensmelting, Herold kan nog net 1 dag Kamp Noord meemaken.
Bij het duel op de balk valt Carolina als eerste. Ze baalt maar het is ook goed zo, ze vergeet dit nooit weer. Marlé valt als tweede en moet alleen op het eiland achterblijven. Soundos gaat naar de samensmelting!
Kamp Noord en Kamp Zuid komen aan bij de samensmeltingsproef. Voor ieder kamp is een vissersbootje. Ze moeten roeien naar een eiland, waar boven op de heuvel de feestmaaltijd klaarstaat. Eerst moeten daar amuletten worden losgemaakt. Bij de amuletten zitten ook extraatjes als extra stemmen. Wie als eerste zijn amulet losmaakt en ophangt bij de Last Man Standing Totem wint een plek in de finale. Wie het laatst is valt af.
Marlé vindt een brief. Ze leest dat ze nog één kans maakt op een plek in de samensmelting. Ze moet de boot nemen naar een geheime locatie.
De samensmeltingsproef start. Carlos bedient het roer niet heel goed dus Kamp Noord komt als eerste aan wal. Maar Carlos loopt over de boot naar het strand en neemt direct een voorsprong op zijn team. Hij haalt al lopend iedereen van Kamp Noord in. Herold arriveert als tweede boven en Niels als derde. Hij weet de knoop van de amulet razendsnel te ontwarren. Niels heeft de plaats op finalisteneiland gewonnen! Pas dan merken de anderen dat Soundos al aan tafel zit. Kay moet er van vloeken.
Ook al had Carlos iedereen ingehaald, het gaat uiteindelijk tussen hem en Shelly voor de laatste plaats. De anderen schreeuwen aanwijzingen, maar Shelly krijgt het niet voor elkaar, zij haalt niet direct de samensmelting zegt Dennis.
Niels hoort dat hij morgen vertrekt naar het eiland van de finalisten. Hij zal nog wel moeten strijden voor een plek in de finale.
Marlé en Shelly moeten een puzzel/eetproef doen om een plek terug in de Expeditie te winnen. Als ze een gerecht eten, krijgen ze een tip om de puzzel op te ossen. Beiden nemen direct het eerste gerecht. En al snel ook het tweede. En het derde. Shelly eet sneller, gaat het eerste puzzelen en wint! Marlé heeft genoten maar was nog niet klaar met het spel. Toch moet ze naar huis. Shelly wordt heel enthousiast ontvangen aan de feestmaaltijd.
Soundos beseft dat ze moet veranderen en haar grote mond moet afleren. Niels geeft de onbekenden de tip om niet alles te laten zien, er zijn teveel wolven in schaapskleren. Danny en Kaj observeren het toneelstuk wat iedereen speelt alsof ze de balkonmopperaars van de Muppetshow zijn.
 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.202 seconden met 15 queries.