ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
207 gasten en 11 vaste bezoekers (Marisa, Jelsir, Michmol, stijn-h, Kaaasje, Nieky, Lama1997, ruben67, Wilco, Newbie2, Blip)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Maxim Hartman

punaise

Profiel

punaise


Maxim Hartman, presentator

Geboren:
13 augustus 1963
Nationaliteit: Nederlands

Bekend van: Diverse programma's van Villa Achterwerk, oa Rembo & Rembo,
 

punaise

Biografie

punaise
Maxim Hartman is een Nederlandse presentator.

Maxim Hartman is onder de oudere Nederlandse jeugd vooral bekend als de helft van het duo Rembo & Rembo, maar presenteert en acteert al sinds eind jaren '80 in meerdere kinderprogramma's van de VPRO. Maxim Hartman won in 2005 de Cinekid Kinderkast prijs voor het programma Lekker Dansen. In de categorie fictie ontving hij de vakjuryprijs. In 2007 was hij ook te zien bij NOX; de nachtzender van Tien.

Naast zijn werkzaamheden in de media richt hij zich steeds meer op zijn grote passie: het aantonen dat humor overal aanwezig is en dat al het lijden zinloos is.

In 2006 nam Hartman ook deel aan Peking Express VIP van NET 5. In 2009 verscheen zijn eerste boek, getiteld 'Maling'.

Bron: wikipedia
 

punaise

Quotes

punaise
Maxim is op zoek naar de brief."Ik zag een kist, en daar zat de brief niet in. Toen kreeg ik last van tunnelvisie." (aflevering 1)

Maxim heeft veel tijd verdaan met het zoeken naar de brief en het vuur maken, en wil dan snel door. Als de zegels van de brief zijn, kan hij de aanwijzing daaronder volgen op zoek naar de sleutel. Die ligt in een hol tussen de rotsen. "Ik moet haast maken." (aflevering 1)

Maxim brengt de nacht alleen op het eiland door. "Eerst hoor je de zee, en dat is leuk. Maar dan hoor je geritsel. En niet dat ik bang ben, maar ik heb wel af en toe geluid gemaakt. Dan weten de dieren in ieder geval dat ik daar ben." (aflevering 1)

Kamp Noord ontmoet Maxim: "Ik ben tot kampleider gekozen, wat dat ook mag inhouden."   (aflevering 1)
Maxim is verslapt, voelt zich echt niet lekker. "Maar ik ga niet lopen klagen, dus het gaat hartstikke goed." (aflevering 3)
Maxim is ondertussen erg blij met zichzelf in de biecht: "zo weer een dag voorbij en ik vind het superleuk, nieuw team. Er zijn niet veel mensen die kunnen koken hier, dus dat doe ik dat. Zorgen voor de groep, zorgen dat wat kunnen eten, dat is toch een beetje de vrouwelijke kant van mij. Iedereen was gelukkig en ik dus ook." (aflevering 4)
Maxim bespreekt met Antony de komende Eilandraad. "Volgens mij is het fifty-fifty tussen ons, maar ik vind het goed zo. Ik heb iedereen aangegeven dat ik het fysiek niet meer aankan. Misschien had ik dat niet moeten zeggen, maar ja. Als ik er nu uitvlieg ben jij de volgende, en je moet je echt meer mengen. Dat is een tip die je graag meegeef, laat je niet overschreeuwen door die Hollanders." (aflevering 5)

Maxim beseft na alle regen en weinige voedsel nogmaals "hoe ontzettend goed we het hebben. En dat we echt niet moeten zeiken over kleine dingetjes in Nederland. Want dat doen we hoor, volgens mij ook in België. En dat zouden we niet moeten doen. Iedereen die dat doet zou eigenlijk voor straf mee moeten doen aan Expeditie Robinson, dan leer je het wel af." (aflevering 5)

Er wordt gestemd op de Eilandraad. Maxim stemt op John, omdat hij één keer vervelend is geweest. Niemand zet de immuniteitsmunt in, al doet Maxim even alsof hij hem toch heeft. Naast die ene stem voor John zijn alle stemmen voor Maxim, hij moet de Expeditie verlaten. Voor hij vertrekt, trekt hij zijn t-shirt, waarop een flinke snackbarmaaltijd staat afgebeeld, uit en hij geeft die aan Dennis. "Dan kan hij de anderen er nog mee op stang jagen." Dan schudt hij handjes en zegt tegen iedereen "niet bedankt maar wel succes verder." (aflevering 5)
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.244 seconden met 15 queries.