ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
486 gasten en 59 vaste bezoekers (Black_and_White, kwkw, Blip, annebeestje, Heinz, G-root, Amethyst, Micius, BigBoots, Tarballs, Jasje23, Juuls247, reinier3, RicoMolloot, Zillionaire, marvin, Whiskers, Hulpmol, Medic, Soes, Samchibi, ruben67, Tweety, hetoord, SanderFMC, Plopje74, Geel scherm, radjon, Bodejos, Moltijd, Crosswise, m0lmuis, WhereIsMoldo, nevermind, belg, J, Lucy, Marisa, jayah, Moedermol, Eva88ab, suuuus, molsprdr, vloeistof, Syllie10, DirkDeMol, xanneweetwel, Jelsir, zonnestraal, gaap_insta, Tristan, Mollenvanger-MV, Meezter, hrvdg7, R0m4ndu, Sjappie, DylanS, Blablab, Molloot200)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Werner

punaise

Profiel Werner

punaise
"Een goede break in mn leven nemen, een keer tijd hebben om na te denken.."


Werner is een deelnemer met gevoel voor ritme. Hij heeft niet voor niets zn eigen dansgezelschap waarmee hij door heel Europa toert.
Leiding geven is dus zijn ding, al gaat hij zich in Expeditie Robinson op de achtergrond houden. Of dat lukt, we gaan het zien..
 

punaise

Weetjes

punaise
Leeftijd: 33 jaar
Beroep: Choreograaf
Neemt mee op expeditie: slaapzak
 

punaise

Quotes

punaise
Evi belt de Belgische mannen met instructies: Aan de achterkant van het schilderij op je kamer vind je verdere instructies. Neem mee wat je denkt nodig te hebben." Werner is nog niet helemaal wakker en vraagt: Schilderij op mijn kamer? Ik zie hier twee schilderijen. Omdat het nog vroeg is, helpt Evi hem een beetje: "Ja, dan zul je er een moeten uitpikken hè." (aflevering 2)
"Ik zie hem frontaal een duik nemen. Zoals een potvis in het water. Pats, op zijn bek, met zijn armen open. Ik dacht ojee , daar gaan we. Het is gedaan. Werner over de duik van Koen tijdens de proef. (aflevering 4)

"Saron, ik ken haar niet. Ik weet niet wat haar geheugencapacitiet is. Het lijkt mij sterk als ze Robin kan evenaren. Maar je weet nooit he." Werner porbeert de overwinningskansen van de mannen in te schatten. (aflevering 4)
Werner is kwaad op de rovers: ”Dat je gemeenschappelijke spullen meeneemt vind ik niet erg, maar je moet niet iemand spullen meenemen of kapot maken.” (aflevering 6)

“Toen ik die proef zag, dacht ik: dat is als in het circus, laddertje op, laddertje af” Werner ziet de proef op het eerste gezicht wel zitten. (aflevering 6)

”Ik hoorde gejuich en gejoel van die andere groep en ik dacht, wat is daar nu gaande?” Werner heeft niet door dat de andere groep al heeft gewonnen. (aflevering 6)

Werner sluit aflevering 6 mooi af: “Je moet het geluk niet zoeken op een eiland ver weg, aan de andere kant van de wereld, maar je moet het geluk zoeken in je eigen omgeving, met de mensen om je heen.” (aflevering 6)
 

punaise

Artikelen

punaise
Hier komen artikelen over Werner
 

punaise

Geef je mening over Werner op ons forum!

punaise
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.355 seconden met 15 queries.