ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
304 gasten en 3 vaste bezoekers (Daisy, FBR, Nieky)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Pieter

punaise

Profiel Pieter

punaise
In de tweede editie speelde Pieter een leidinggevende rol bij de mangrovetocht. ´Mijn sterkste punt tijdens de vorige editie: ik was doelbewust, positief en ondernemend. Mijn doel dit keer? Winnen!´
Bron: avrobode
 

punaise

Weetjes

punaise
Leeftijd: 40 jaar
Beroep: zelfstandig ondernemer
Deed mee aan: 2e ER
 

punaise

Quotes

punaise
Pieter ziet bevestigd wat ie al vermoedde:Je rekent er al op dat het nog minder zal zijn dan dat we destijds hadden.... Ja dat blijkt dan absoluut het geval te zijn." (Aflevering 1)
Pieter is bijzonder gemotiveerd: "Ik heb ontzettend veel zin om te winnen, dat lijkt me gigantisch en daar ga ik ook alles aan doen."(aflevering 2)
Pieter ziet op het strand Douwe’s lange vislijn liggen:”Wat is dat? Ga je vliegeren?” (aflevering 3)
Pieter vermoed dat Jennifer, Douwe en Veronique een complot smeden: "Ik vind dat heel laag."
(aflevering 4)
Pieter en Ryan filosoferen over de 'verdwenen' kandidaten. Pieter: 'Ik denk niet dat er een samensmelting is, dus ik verwacht ook geen feestmaal.' (aflevering 5)

Pieter over zijn tegenkandidaat: "Toen kwam Mick. Die stond meteen met een hele fanatiek bek, zo van ´ik ga je opvreten´. Ja goed, kom maar op!" (aflevering 5)

"Toen Maxime, en dat is toch denk ik de beste proefdeelnemer ooit. Dus dat werd een zware...",aldus Pieter die niet weet of hij ook Maxime kan verslaan. (aflevering 5)
Pieter vond het gedoe rond de kip wat overdreven:”Karin liep met die hakbijl, die was bang dat ze Melvin z’n vingers eraf ging hakken” (aflevering 6)

”Karin heeft de steun Melvin heel hard nodig, ze plakt als een slak aan zijn lichaam”, aldus Pieter over de boosheid van Karin.[/b] (aflevering 6)
Pieter heeft bedenkingen bij motivatie van Karin om mee te doen aan de strijd der titanen:"Ik denk dat Karin een soort Robinsonideaal voor ogen heeft en om hele andere redenen meedoet dan ik: Ik wil winnen." (aflevering 7)

Pieter analyseert Mick:"Mick, ja, onberekenbaar, zeer kort lontje, impulsief en irritant." (aflevering 7)

"Vandaag het ik even de Pee in. Dat Mick gewonnen heeft heb ik hem niet gegeunt laat ik het zo zeggen. Ik het wel knap dat ie het klaargespeelt heeft."Pieter baalt. (aflevering 7)

Pieter loopt niet warm voor Mick`s goede bedoelingen:"Mick heeft ooit van Melvin geleert dat palmhart bestaat en waar je het kan vinden en nu profileert Mick zich als mister palmhart. Hij klimt in bomen en begint dat ding te onthoofden alsof het een kanibaal is." (aflevering 7)

Mick:"Als ik de finale haal,wil ik dat doen met de sterksten. En dan verliezen met eer in de ring zoals een gladiator verliest met eer."Pieter:"Mick, Dat is een droomscenario."  (aflevering 7)

 

punaise

Artikelen

punaise
Hier komen artikelen over Pieter.
 

punaise

Geef je mening over Pieter op ons forum!

punaise
 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.199 seconden met 14 queries.