ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Laurens, Realitynet, Tossbot
Nu online
308 gasten en 1 vaste bezoeker (Molzkovicz)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Ranking the Forummers
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Schrijf je nu in!
RN Songfestival
Vanaf 26 maart
De Mol VIER Onderschriftenspel
1 April
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Expeditie Robinson 2007 - Quotes

Door: Megan

punaise

Aflevering 3

punaise
Veel expeditieleden storen zich aan de halfbakken organisatie, vooral het vissersteam van Mathilde moet het ontgelden. 'Ken jij Mathilde?' 'Nee, ik ken Mathilde helemaal niet!' 'Ik zie 2 visjes per dag binnen komen'

Om het vistekort aan te zuiveren, besluiten de vier verantwoordelijken de handen inéén te slaan: 'Bruno neemt een snipperdag en gaat ook vissen'.
's Nachts regent en onweert het. Carl houdt de spirit er al zingend in: 'Raindrops keep falling on my head!'

'Daarom wilden al die mensen naar huis'. 'Het waren allemaal weermannen'.

'Dit is de tweede fase, die is nu begonnen, die is begonnen met straf'.
Bruno is vast van plan veel vis te vangen. 'Die Mathilde moet eraan, die doet niks, haar handen zijn niet geschonden, die zijn nog even mooi als op de eerste dag'.

Hans besluit op krabbenvangst te gaan en heeft er eentje gevangen met een net. 'Sorry maatje, maar je bent eten voor 80 man'.

Intussen valt er in de keuken nog weinig te koken, want ook Bruno heeft bot gevangen. 'Ik ben geen visser, maar ik heb het geprobeerd en het lukt niet'.

Als beloning voor alle inspanningen tot nu toe krijgen de expeditieleden een grote zak rijst, die door Bruno meteen veilig wordt gesteld. 'Hee Bruno, laat het niet verrotten he, want dan is het je laatste dag geweest!'

Sven: 'Heel veel gaan zich kandidaat stellen als leider, net omdat ze het kunnen, maar omdat ze bij de laatste 40 willen zitten, da's het spel'.

Door de gekregen rijst is er voldoende voor iedereen. Bruno: 'Misschien kunnen we een tweede ronde doen als iedereen braaf is'.
Rudi stelt zich kandidaat voor het leiderschap. 'Ik ben Rudi, ik ben een man van weinig woorden, maar ik probeer er met mijn team iets van te maken'.

Terwijl de stemmen gesteld worden, bespreken de kandidaten op wie ze gestemd hebben en waarom. 'Ik denk dat Rudi er niks voor gaat bakken en dat wil ik weleens zien'.
Inge en Rudi, de twee nieuwe leiders, moeten ieder 25 mensen voor hun team kiezen, de rest gaat terug naar huis. Frits wenst Rudi succes: 'In Nederland zeggen we, wat een kutklus!'
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.222 seconden met 14 queries.