Jasper Demollin

Expeditielid 2021

Jasper is een acteur en muzikant. Hij is voornamelijk bekend van de humoristische televisiereeks Streetlab.


Jasper Demollin is een Nederlandse acteur en muzikant. Hij is voornamelijk bekend van de humoristische televisiereeks Streetlab.

Bij Demollin zit het acteertalent in het bloed. Al in de peuterklas werd hij geroemd om zijn realistische vertolking van kinderliedjes. Vervolgens speelde hij in zijn tienjaren in diverse voorstellingen van Werkplaats Theater in Bilthoven.

Van 2011 tot en met 2014 volgde hij een opleiding tot filmacteur in Amsterdam. Tijdens zijn studie maakte hij zijn opwachting in producties van onder meer de HKU en had hij een gastrol in Flikken Maastricht.
Streetlab

Demollins doorbraak bij het grote publiek kwam in 2015 met het humoristische televisieprogramma Streetlab. Samen met zijn vrienden Daan Boom, Tim Senders en Stijn van Vliet onderwerpt hij voorbijgangers aan sociale experimenten.

Het programma werd een groot succes: het tweede seizoen leverde de vrienden zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier-ring op. Nieuwe seizoenen volgden, tot in 2018 (tijdelijk) de stekker uit het project werd getrokken. Door de grote bekendheid van de presentatoren zouden de experimenten niet meer goed uitgevoerd kunnen worden.

Na enkele spinn-offs (Streetlab: Niet te geloven, Streetlab 24 en Off the Streetlab) keerden de vier in 2020 terug met een nieuw programma: Streetlab: De Liefde.

bron: rtlboulevard.nl, google

Discussieer mee