Sandra Ysbrandy

Expeditielid 2021

Sandra is een televisiekok en bekend van verschillende televisieprogramma's.


Sandra Ysbrandy (Zevenaar, 7 mei 1969) is een Nederlands televisie-kok. Ze is onder meer bekend van de programma's Het Familiediner, Carlo & Irene: Life4You, Tijd voor MAX en Kook mee met MAX.

Ysbrandy startte in 1988 met een studie geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden hiervan studeerde ze antropologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarna ging Ysbrandy werken bij de Rabobank.

In 2009 begon ze als televisie-kok bij Het Familiediner, waarin ze drie jaar lang te zien was. In 2012 was ze vervolgens drie seizoenen lang als televisie-kok te zien in het programma Carlo & Irene: Life4You waar ze Rudolph van Veen opvolgde. In 2015 verruilde ze Life4You voor Thuis op Zondag bij SBS, dat in totaal 40 afleveringen telde. Vanaf 2016 is Ysbrandy te zien in het het dagelijkse praatprogramma Tijd voor MAX, waar ze tijdens de uitzending kookt.

In 2017 werd Ysbrandy het gezicht van het programma Kook mee met MAX van de gelijknamige omroep. In dit programma kookt ze afwisselend met Mounir Toub.[5] Ze deed dat jaar ook eenmalig mee aan De Slimste Mens.

bron: rtlboulevard.nl, wikipedia

Discussieer mee