Expeditie Robinson 2006 – Quotes

 

Lord menno
Ignace denkt zeker te weten dat hij in de halve finale komt “Maar van ons drieën moeten wij twee toch wel doorgaan.”

Koen is heel boos op Linda omdat zij haar geliefde wel heeft gezien en hij niet “Hier voor ga ik je haten, Linda.”

De mening van Ignace over de expeditie “Mijn expeditie is geslaagd.”

Lenny denkt niet dat hij makkelijk kan winnen terwijl hij al 4 proeven op rij heeft gewonnen “Je kan onmogelijk zeggen dat je echt sterker bent dan de andere twee.”
Ignace die druk bezig is in een proef “Je bent echt zo druk bezig dat je niet eens meer voelt dat je polsen zijn afgesneden.”

Het werd Olga allemaal eventjes te veel “Als jij niet weg loopt dan loop ik gewoon weg.”

Olga is nog steeds boos op Wietske omdat zij haar eruit had gestuurd “Praat jij tegen een boom? Ik denk het wel.”

Lenny die inziet dat Ignace een gevaar kan opleveren in de halve finale “Ignace en vuur zijn één, twee handen op één buik, vuur en Ignace.”
Ignace denkt nog steeds dat hij er save bij zit “Veel kan er niet meer gebeuren nu.”

Olga ziet in dat het niet Linda’s schuld is dat zei eruit is gestemd “Zij is niet schuldig, ze zijn allemaal schuldig.”

Lenny die zichzelf nou al als winnaar ziet “Een echte Robinson is ook een winnaar en een winnaar gaat niet met zijn grootste concurrent naar de eindstreep.”
Vol van verbazing kijkt Ignace hoe Lenny zijn bordjes stuk schiet “Lenny schiet op mij en dat verrast mij een beetje, want normaal gesproken zouden we beiden op Bernadette schieten. Maar ik denk: Het is per ongeluk gebeurd, dat kan gebeuren.”
“Lenny schiet weer op mij en dan voel ik al nattigheid.”


Lenny twijfelt nog een laatste keer “Je denkt eerst eventjes van: kan ik Ignace er wel uitmikken? Maar dan denk je weer, klik hup, je wilt winnen, hup Ignace eruit.”

Ignace voet zich bedrogen door Lenny “Ik voel me een beetje bedrogen, dat doet me heel veel pijn.”
Ignace probeert Lenny toch nog om te praten “Ik had door dat je voor de game ging, ik had dat door. Ik dacht het maakt mij niet uit dat hij immuniteit heeft, maar de rest ga je toch niet doen? De man die met zijn gevoel stemt. De man die voor de games gaat, dat kun je niet maken.”

Lenny vindt dat hij het recht heeft om Ignace eruit te mikken “Ik heb zelf de touwtjes in handen dat heb ik zelf afgedwongen, denk ik en ik mag het spel nu zo spelen.”

Lenny vindt de overgebleven 3 kandidaten de echte Robinsons “Ongetwijfeld, hier zitten de 3 Robinsons van Expeditie Robinson 2006.”