Expeditie Robinson 2006 - Quotes

Quotes aflevering 4

maud
Ernst Paul opent aflevering 4: "Frederik, Suzanna en Matthijs hebben de expeditie voortijdig verlaten. En bij de vrouwen zou Saron wel eens de volgende kunnen zijn. Ze heeft zichtbaar last van de fysieke ontberingen, maar het is vooral het samenleven met een groep onbekende vrouwen wat haar zwaar valt. Wat er precies in Saron`s hoofd omgaat is voor iedereen een raadsel. Toch zal ze op de een of andere manier haar zelfvertrouwen moeten opvijzelen om weer aansluiting te vinden bij de dames."
Klaar houd er een boeiende filosofie op na: "We zijn klaar om te strijden. Het kippenhok heeft de vorige keer ook de overwinning meegenomen. Dus tis niet zeggen dat je met een kippenhok niet wint."

Patricia spreekt de rest moed in: "Je hoort de mannen en er stroomt ook allemaal adrenaline door je heen. Je moet gewoon vast houden dus je roept: Hou vast!, hou vast!, hou vast! ja , meer kun je niet doen.

"Ik hoor op een gegeven moment gekreun van de mannen. En ik weet dat als mannen gaan kreunen, dan zitten ze op het eind." Wietske ruikt de overwinning.
"Ik zie hem frontaal een duik nemen. Zoals een potvis in het water. Pats, op zijn bek, met zijn armen open. Ik dacht ojee , daar gaan we. Het is gedaan. Werner over de duik van Koen tijdens de proef.

Bernadette dacht er zo het hare van: "Ik denk, nou dat is snel, wat een watjes."

"Saron, ik ken haar niet. Ik weet niet wat haar geheugencapacitiet is. Het lijkt mij sterk als ze Robin kan evenaren. Maar je weet nooit he." Werner porbeert de overwinningskansen van de mannen in te schatten.
Ook Bert heeft goede hoop: "Eerst denk je: Een krachtproef, schitterend, iets voor mannen."

En weer moet Ignazio de conclusie trekken dat de vrouwen beter zijn dan de mannen: "Ik kon het niet geloven. Ik dacht echt dat we zouden winnen. We hebben die vrouwen al twee keer onderschat."

"Wat het precies inhoud weet ik niet, maar ik geloof wel dat ik mijn haren mag wassen en daar ben ik wel heel erg blij mee." Michelle is al heel blij met klein deel van de veroverde prijs.
Koen baalt dat ie zijn "badjes en douchjes" nog even moet missen: "Die beautyfarm zou het moreel een stuk kunnen opkrikken. Dit is nog erger dan een clochard. Die gaat om de zoveel dagen naar de opvang en kan daar douchen."

Robin geeft zijn visie:"Ik heb altijd al gevonden dat Koen het moelijk vind het westerse los te laten. Die denkt nog altijd ongelofelijk westers."

Saron wenst iedereen welterusten:"Ga lekker dromen van de overwinning." Iedereen wenst ook Saron mooie dromen maar dat zit er niet in:"Nee, Ik ga waarschijnlijk de hele nacht nog die cijferreeks dromen. Dat zit er zo dik in. Zo ben ik wel."Patricia weet al waar ze over gaat dromen:"Ik denk dat ik nog steeds over een lekker broodje kaas ga dromen."
"Ik vind dat we even moeten stagediven. een, twee, drie spring!"Robin leert Curd en Bert de korste weg door de bosjes.

Bert beleeft zijn tweede jeugd op Casa Sola: Houthakken, vissen, in bomen klimmem. Dat is schitterend, een jongensdroom."

"Kom op, rotbeesten. Voor jullie is het een spel, maar voor mij is het eten." Koen probeert de vissen er van te overtuigen dat ze moeten bijten

Koen heeft andere hobby`s: "Levend begraven worden is niet my cup of tea. Het zal nooit mijn hobby worden."

"Dit was eigenlijk totaal demotiverend. Die mannen waren als hazen over het hek." Klaar zal weer even op zoek moeten naar de juiste spirit.