Expeditie Robinson 2007 - Quotes

 

Tim ziet opeens in de verte iets drijven: "Wie heeft hier de beste ogen van het kamp?"

Willem: "Dus ik zie dat vlot en ik had niet het idee dat het hier gewoon maar langs dreef".

Arthur over Frits: "Vervolgens duikt onze eigen man van Atlantis het water in om er naar toe te crawlen en af en toe met zijn haar te schudden".
Arthur vind het iets minder dat er kippen op het vlot zijn: "Wetende dat dit Expeditie Robinson is, weet ik dat er koppen gaan rollen".

Er ontstaat een discussie over de kippen, moeten ze geslacht of nog bewaard. Marcel: "Dan krijgen we een oeverloze discussie, moeten we ze eerst nog drie keer aaien… moeten we eerst een zoentje geven…"

Marcel na het slachten: "Ik hoorde van andere kampgenoten dat onze dramaqueen Arthur toch wel redelijk te keer is gegaan".

De kampleden moeten zelf een proef bedenken en verzinnen gooien met kokosnoten. Kenny: "Ik eet ze persoonlijk liever op dan er mee te gooien, maar allah".

Nelleke: "Ik was zo bezig met het hardrennen, dat ik de steen vergat".
Hans kroop een beetje in zijn schulp door alle drukte, maar als hij door gaat bij de laatste 10, verwacht hij meer en meer van zich te laten horen: "Maar jah… eerst maar eens er bij te zien geraken".

Ingeborg, die zelf opgeeft: "Je hebt tenminste nog de moed om er voor te strijden".
Opnieuw een briefje met instructies voor een proef, deze keer voor de slimste man en vrouw. Marcel: "Daar gaan we weer, wat hebben we allemaal gekregen van Sinterklaas!"

Loek zit bij de laatste 10: "Vanaf nu moet ik maar gaan vlammen, de spielerei is over".
Ingeborg neemt met haar 3 favorieten de Expeditie tot nu toe door: "Voor Hans kan ik alleen  m’n hoedje opheffen, de natuurman, dit plantje zus en dat plantje zo".

Marcel zit in spanning voor de stemming van de meest waardevolle expeditieleden: "Ik krijg geen hap door mn keel en dat is maar goed ook, want er is ook niet zoveel".