Expeditie Robinson 2007 - Quotes

 

Frans wordt door Muriel en Saskia op een hele speciale manier wakker gemaakt tijdens zijn verjaardag op Gual: "Lang zal ZE leven, Lang zal ZE Leven".

"Gisteren heb ik toch heel braaf gezegd dat ik meeging in wat jullie zouden kiezen?" Vinnie probeert zich uit de benarde positie te redden nadat hij is begonnen over iets meer rijst voor de proef.
Hans baalt van het feit dat hij niet door Willem is gekozen na de proef: "Ik vind het jammer dat ik niet gekozen ben door Willem. Ik heb eigenlijk wel heel veel behoefte aan lekker en veel eten".
Vinnie is positief en probeert de sfeer er op Rapang in te houden: "Wij maken er gewoon ons eigen feestje van, hé?!"

"Oooo, dat meen je niet!! Ik lijk wel een walrus!" De confrontatie met zichzelf in de spiegel laat Marcel heel erg schrikken.

Marcel is als hij in bed ligt helemaal gelukkig met de prijs die hij met Willem mocht delen: "Echt Willem, ik heb er tranen van in m`n onderbroek!"
"Toen ik voor die spiegel stond dacht ik, oh mijn god het lijkt wel of ik uit een concentratiekamp kom man!" Marcel is de confrontatie met de spiegel nog steeds niet te boven.

"Als je dat allemaal aanhoort, lijkt het net of je een klap in je gezicht krijgt". Hans is toch niet zo heel erg blij met al die lekker makende verhalen van de mensen die naar het resort geweest zijn.
Loek is verbaasd dat hij het spelletje memorie won op Gual: "Ik heb dat spelletje wel eens met die kleine van mij gedaan van 10. En die won altijd van mij, dus die is nog beter dan dat ik ben. Dus ik ben zo slecht nog niet".
"Ik heb die gepakt en toen krak, krak, krak en toen dacht ik ja dat krijg ik niet weg". Vinnie beschrijft het eten van een gedroogde kikker en zijn uitschakeling.

Marcel heeft een hele eigen mening over Hans: "Misschien heeft hans al een hoge mate van Robinson uitstraling maar dat is een beetje gemixt met professor Barrebas en hij heeft af en toe een beetje wat eigenaardige streken. Ik kan hem af en toe niet helemaal volgen het is een beetje een zonderling".