Expeditie Robinson 2007 - Quotes

 

Willem is niet heel erg blij met de terugkomst van Muriel in de Expeditie: "En dan moet het vooral Muriel zijn, ik zal nooit vergeten wat ze ons geflikt heeft met dat complot".

"Ik stond gewoon te wiebelen, bij ieder windje bewoog ik, ik stond gewoon niet stabiel. En dan zie je daar Willem staan, die stond gewoon op wacht".   Marcel is niet erg zeker van zijn zaak tijdens de eerste finaleproef.

"En dan zie je daar Evi zitten op zo`n strandstoel met een lekker drankje. Terwijl jij daar zo staat op een  paal met je benen verkrampt en die snikhete zon op je kop. Dat is wel even slikken". Ook Vinnie heeft het ontzettend zwaar met het staan op de paal.

Marcel weet precies waarom hij er niks van bakte tijdens de eerste proef: "Het was gewoon weer niet mijn proef, ik ben 1.96 en dan moet je op zo`n paaltje staan".
Vinnie blijft tijdens de proef weer met alleen Willem over: "Willem stond daar gewoon weer stokstijf, en ik zei en daar staan we weer met z`n tweeŽn he!"ď

"Zolang we hier nog met z`n tweeŽn staan mogen ze me van die paal komen halen met een helikopter ofzo, maar ik blij hier staan, daar ben ik een hele harde in". Vinnie is vastbesloten te winnen.

Marcel heeft een mooie benaming voor de overwinningen van Vinnie: "Het is weer de Vin!"
"Willem is hier gewoon een soort God!" Vinnie beschrijft het figuur Willem in de groep.

De afgunst in de groep tegen Vinnie maakt Marcel kwaad: "Ze zien er wel leuk uit, maar het zijn gewoon een stelletje bloedhonden. Ik ga gewoon morgen de proef winnen fuck-it!"

De rare praatjes van Willem in groep beginnen bij Lieke twijfels op te wekken: "Bij Willem beginnen wat sneetjes in z`n karakter te komen, ik begin een beetje te twijfelen aan z`n oprechtheid".
"Het was echt een verschrikkelijk moment!" Lieke valt als eerste af tijdens de laatste proef.

Marcel valt als tweede af en baalt als een stekker: "Ja en toen kwam ik boven en toen stond er al iemand boven, toen was het klaar he!"

"Met een paar keer schrappen met m'n vuurstick kreeg ik er wat vuur in, gelijk de houtsplintertjes erop". Willem beschrijft zijn inhaalslag ten opzichte van Muriel.

"Ooo, het is Willem!" Vinnie baalt toch een beetje van de komst van Willem naar het eiland als tweede finalist.

Tijdens het kamp verbranden komen er een aantal knallen vrij, waarop Willem zegt: "We worden gewoon met vuurwerk uitgeluid hier".