Expeditie Robinson 'Strijd der Titanen' - Quotes

Quotes aflevering 1

"De 17 sterkste en meest besproken kandidaten van 6 jaar Expeditie Robinson gaan over een paar minuten beginnen aan een avontuur waar al lang naar wordt uitgekeken."
Ernst-Paul opent de strijd der titanen.

Lotte toont een kleine rugzak en zegt:"Denk heel goed na wat jullie precies mee willen nemen want er is maar 1 rugzak, en dat wil niet zeggen per persoon, maar voor jullie allemaal."
"ik ben echt gaan zoeken naar mijn ondergoed."Karin zag een survival in een string toch niet echt zitten.

Ernst-Paul denkt aan veiligheid kandidaten:"Jullie kunnnen naar de boot toe en onderweg pak een reddingsvest mee, want die zul je nodig hebben."

"als ik iets te zeggen heb, zeg ik het zonder pardon."Bjorn is niks veranderd in de afgelopen jaren.
"Mijn geheime wapen is dat ik minder direct voor mijn mening moet gaan, en misschien af en toe wat diplomatischer moet zijn."Ook Melvin heeft zijn tactiek al klaar.

"Hier is een mes!! zien jullie dat dan niet?? Bjorn is gelijk op onderzoek gegaan terwijl de rest nog even acclimatiseert.

Pieter ziet bevestigd wat ie al vermoedde:Je rekent er al op dat het nog minder zal zijn dan dat we destijds hadden.... Ja dat blijkt dan absoluut het geval te zijn."

Bjorn gaat het slim spelen."Als ik iets vind dat de moeite waard is, dan houd ik het voor mezelf."
"Hij zal ongetwijfeld veel dingen goed kunnen doen, maar wij zitten hier natuurlijk ook niet voor jan Joker."Jennifer over Bjorn.

De moed zakt bij Fleur al in de schoenen bij het zien van een lange balk in het water."Het is niet te hopen dat dat de balk is voor morgen."

"Ik presteer het om van een stoep af te vallen."Ook Douwe ziet de balkopdracht niet zo zitten.
Mick eet iets verkeerds en moet nu de gevolgen ondergaan: Dat wordt een paar dagen de Ramadan.

"20 minuten zijn we op een eiland, en jij vreet van een plant die je niet kent."Frank vindt de actie van Mick een beetje dom.

"Er was praktisch niets, we zullen zien wat de pot schaft."Richard hoopt tegen beter weten in op een maaltijd.

Fleur roept iedereen bijeen:"Komen jullie ook kokosnoot eten? de enige die we hebben."
Bjorn is helemaal in zijn element. Ik vertrouw mensen niet zo snel. Ik kom hier niet voor die mensen, ik kom hier om te genieten."

"Je zegt: jullie liggen allemaal te chillen in plaat van eten te zoeken, ik STA met mijn handen vol eten."Jennifer maakt Bjorn duidelijk dat ook anderen voor eten kunnen zorgen.

"Ik heb daar een panty hangen, daar kun je ook vissen mee vangen."Jennifer kent haar survivaltruukjes.
Karin`s eerste reatie: "Nu gaan we naar de balk die iedereen al gezien heeft, behalve ik."

"Ik focuste me op haar rechtervoet" Mick heeft alle vertrouwen in Karin.

"Ik kreeg niet een de kans om te denken: Vang je evenwicht terug. want ik lag er al in voor ik nog de zin kon afdenken." Het ging beetje te snel voor Jennifer.

Lydia kan iedereen de motorrijhouding aanbevelen:"Achteraf gezien stond ik wel een beetje raar, maar ik heb het niet slecht gedaan voor een onervaren motorrijdster."
Ilona heeft een goedkoop pannetje gevonden: "Tis wel een klein pannetje, maar we kunnnen het wel goed gebruiken."

"Ik hoef me over de rest niet meer druk te maken, want ik kan het toch niet meer halen." Douwe bekijkt het verlies kans op immuniteit positief.

"Ik ben erbij geweest, Ik was een van de titanen. Een ontroerde Bjorn neemt afscheid.