Expeditie Robinson ´Strijd der Titanen´- Quotes

Quotes aflevering 4

"Het wordt tijd dat we een keer winnen godverdomme" Aldus Mick die teleurgesteld door het verliezen van de proef.

Mick over Maxime die Ilona mist: "In deze groep ligt hij slecht nu."

Maxime mist Ilona heel erg: "Mijn maatje is weg."

Jennifer heeft het gehad met Douwe: " Ik ga niet eens meer die koffie kopen weet je dat! Als ik die naam zie word ik misselijk."

"Ik heb spijt dat ik die man heb gekozen die hele kop staat op negatief." aldus Jennifer over Douwe.

Jakobien is de enige die Douwe niet heeft opgegeven; “Ik kan het goed met Douwe vinden. Hij is gewoon een beetje een rare maar ik vind dat je iedereen in zijn waarde moet laten.”
Jennifer heeft veel problemen met Jakobien: "Jakobien heeft een beetje een hoog labrador gehalte ze is iedereen zijn vriendje."

Jakobien heeft op haar beurt zeker zoveel problemen met Jennifer;
“Die is zo hard geworden, zo fanatiek, Zelfs haar, je ziet het in haar gezicht ze heeft hardere trekken gekregen."

Jakobien en Veronique maken een front;
“ Bij ons is het allebei voor de hand dat als er gestemd moet worden dat we dan op Jennifer zouden stemmen.”

Zij ontlopen Jennifer het liefst en dit ontgaat de haar niet; “Jakobien, dat is een beetje het opperhoofd van Veronique en Douwe en die proberen met zijn drieën een driespan te maken.”

Pieter vermoed dat de drie een complot smeden; “Ik vind dat heel laag.” Ook Ryan en Richard denken er zo over.

Jennifer weet heel goed dat het voor haar een lastige eilandsraad kan worden; “Er zijn 2 mensen die waarschijnlijk met hun hoofd op het hakblok liggen. Mijn hoofd ligt er al een tijdje. Als wij de proef winnen zit ik in ieder geval veilig.”

Wanneer er een brief komt waardoor de kandidaten een belangrijke beslissing moeten nemen heeft Mick er geen goed vertrouwen in: "Ik heb er de kriebel van in me buik want ik denk dat ze met ons iets van plan zijn."

Wanneer Douwe zijn veldfles voor Jennifer zijn voeten gooit: "Die gooi je toch niet zo maar voor iemand zijn voeten neer, ik zeg gewoon douwe kan je even me waterfles aangeven." "Je gooit het gewoon voor me voeten neer alsof ik een hond ben ofzo."

Douwe reageert nuchter en vind het allemaal wat overdreven:
"Ach kom op zeg. Dat hoeft niet hoor"

Melvin vind het leuk dat de groep hem gekozen heeft als betrouwbaarste persoon: "Ik vind het wel een prettig gevoel dat ik hen mag vertegenwoordigen." "Het zou wel weer iets anders zijn dan we verwachten maar we zullen zien."
"Geweldig natuurlijk je wilt zo ver mogelijk komen." Aldus Melvin die net te horen heeft te kregen dat hij de samensmelting heeft bereikt.

"Wat zou er gaan gebeuren wat gaat hij doen is het een proef is het een eliminatieproef." Jennifer heeft nog een grote vraag bij het vertrek van Frank.

Maxime is het niet ontgaan dat Mick goed ligt bij de vrouwen: "Het kan een tactiek zijn om er niet uit gestemt te worden." "Het is een dubbelspel Mick gaat er geen nee tegen zeggen en Lydia die gaat er ook niet mee stoppen."

Frank heeft het moeilijk met het kiezen van de kandidaten die de samensmelting halen: "Ik wil dit niet, het is godverdomme gevaarlijk." "Het is eigenlijk een giftig geschenk het is waanzin. Ik zou mensen hun hart breken"
Richard denkt dat Jennifer zich kapot ergert aan Jakobien en Veronique: "Die voelt de hakbijl wel een beetje hangen."

"Als ik voor mij kamp iemand mee mag nemen, neem ik Karin mee." Voor Melvin is de keuze voor een kandidaat wie hij zou kiezen voor de samensmelting heel duidelijk.

Lydia stelt zich weer eens aan en word in eens bang voor Mick: "Mick ging helemaal uit zijn dak hij riep Lydia zwijg en je liegt en als je nu je mond niet houd dan verzuip ik je het is gewoon waanzin." "Of hij gaat of ik ga"

Roept Lydia de ene dag nog of hij gaat of ik ga. Nog geen dag later vergeeft Lydia Mick alweer: "Dank u meer hoef ik niet te weten. Hij heeft zich verontschuldigd en meer hoef ik niet te weten."

Vooral Karin begrijpt Lydia echt niet: "Ik heb geen zin om me met dit soort pietluttigheden te bemoeien. Ik vind het onvolwassen gedrag van beide kanten"
"Zo lang we winnen is er niets aan de hand zo lang we verliezen zullen een aantal mensen op me stemmen." aldus Douwe voor de Eliminatieproef.

Jakobien over Karin tijdens de eliminatieproef: "Ik zwem gewoon 3 meter en ze trekt gewoon me zwembroek vast en trekt die af."

"En deze keer mocht ik ineens wel mee doen ik dacht wat zijn jullie nou een stel stomme idioten." "Ik ben niet zo ster maar als ik het in een keer op me heupen heb dan ga ik toch wel de boel onder water duwen." Aldus Douwe die ineens aan de eliminatieproef mag mee doen van de rest.
Richard probeert Frank over te halen om Jennifer naar hun toe te halen: “Het zijn er drie die Jennifer eruit willen hebben. Dat kan morgen gebeuren, paf dat die eruit is. Luister, als ze een proef spelen en ze verliezen die, ze krijgt drie stemmen.”

Jakobien besluit om toch maar op Douwe te stemmen: "Ik voel me toch genoodzaakt om op Douwe te stemmen. Jennifer moet wachten dat komt nog wel."

"Het voelt aan als een stilte voor de storm." Aldus Jakobien voor dat er gestemd gaat worden op de eilandsraad.

Douwe over Jennifer: "We kunnen niet zo goed met elkaar twee botsende karakters. Ze heeft mij wel gekozen, maar ik zou haar niet als vriendin beschouwen."