Expeditie Robinson 'Strijd der Titanen' - Quotes

Quotes aflevering 7

Karin`s ogen zijn geopent na de eilandraad:"Net na de eilandraad was ik van verbouwereerd tot echt heel boos, tot zwaar teleurgesteld en gedesillusioneerd. Ik voel me verraden en ik voel me een enorme naÔve trut."

"Het is niet dat je er wat aan doet dat je een dom blondje bent."Frank grapt er op los als Jennifer haar haar probeert te ontvetten.

Mick over het complot tegen kampgenoot Melvin die naar huis moest:"We hebben het deksel op onze neus gekregen."

"De voedselsituatie op Panga is niet riant, maar Frank weet met de laatste restjes bloem toch een luxueus frans ontbijt te bereiden."Ernst-Paul over de bakkunsten van Frank.

Pieter heeft bedenkingen bij motivatie van Karin om mee te doen aan de strijd der titanen:"Ik denk dat Karin een soort Robinsonideaal voor ogen heeft en om hele andere redenen meedoet dan ik: Ik wil winnen."
Veronique bloeit op bij het zien van de omgeving van de proef:"Dat kwam ineens zo mysterieus over. Ik kreeg weer zin om mij volop in het spel te gooien."

"Je speelt 3 rondes. Ik zit nu al in ronde 2. Stel dat je die verliest dan kan het zomaar in eens heel snel afgelopen zijn."Ryan zweet even peentjes bij de eliminatieproef.

Fleur moet afscheid nemen van de afvallers:"Al bij blok 8 ging het mis. Hij stond en ik zette blok 9 erop en toen bleef blok 8 niet eens meer staan, dus ik had hem beet, ik had hem beet en toen dacht ik van als ik hem los laat is het gedaan. Blokkendoos gevallen. tenminste blokkentoren gevallen met Fleurtje erbij zeg maar."

"Ze kwamen mij troosten. Ik was er helemaal door aangedaan. Dat waren echt geen krokodillentranen."Lydia was nu echt ontroerd.

Mick:"Als ik de finale haal,wil ik dat doen met de sterksten. En dan verliezen met eer in de ring zoals een gladiator verliest met eer."Pieter:"Mick, Dat is een droomscenario."
Pieter analyseert Mick:"Mick, ja, onberekenbaar, zeer kort lontje, impulsief en irritant."

Jennifer filosofeert met Pieter wat er zou gebeuren als er een waterproef gehouden zou worden waar Mick niet zo verzot op is:"Dan zou ie niet de immuniteitsamulet kunnen winnen en dat betekend grote schoonmaak."

"I would have the moment of my life, dikke vinger."Mick kan haast niet wachten om 3 proeven op rij te winnen.

"Kom op he, fight for youre life."Mick steekt Karin een hart onder de riem.

Jennifer schat haar kansen hoog in bij de korte termijn geheugen proef"Als ik een boodschappenlijstje moet maken om boodschappen te doen en ik vergeet hem, dan kom ik met precies dezelfde dingen thuis die op dat lijstje staan, dus misschien valt het toch wel mee met die trage krokodillenhersenen van mij."
"Ik dacht echt dat het een muziekinstrument was. Was het gewoon een kruik."Karin maakte een foutje.

Mick:"Wat is Robinsonwaardig? Als je het verschil niet kent tussen een Papaya en een andere vrucht..."

Frank weet wat er mis ging met de geheugenproef:"Ik wist precies wat er binnen stond, maar ik heb niet alles gezien. Dat was het probleem."

"Ik hoop dat ik win, dan heb ik binnenpretjes als ze elkaar uitmoorden. Dat zou fun zijn."Mick verheugt zich al op de overwinning van de eliminatieproef.

"Vandaag het ik even de Pee in. Dat Mick gewonnen heeft heb ik hem niet gegunt laat ik het zo zeggen. Ik het wel knap dat ie het klaargespeelt heeft."Pieter baalt.
Pieter loopt niet warm voor Mick`s goede bedoelingen:"Mick heeft ooit van Melvin geleert dat palmhart bestaat en waar je het kan vinden en nu profileert Mick zich als mister palmhart. Hij klimt in bomen en begint dat ding te onthoofden alsof het een kanibaal is."

"Ik zou het thuis nog niet eens aan de hond geven."Maar toch eet Jennifer het bedorven palmhart op.

Veronique geeft Lydia een veeg uit de pan:"Je begint op mysterieuze wijze labiel gedrag te vertonen."

Mick voelt de bui al hangen:"Karin gaat he, dat is zo klaar als een klontje suiker."

Mick is de man van de spreekwoorden en gezegden:"Loontje komt om zijn boontje, zeggen ze bij ons in BelgiŽ, we zien wel. In Holland zeggen ze boontje komt om zijn loontje, bij ons is het omgekeerd."maar de betekenis is hetzelfde.